Katerina Jacob 66 let


Katerina Jacob se narodila 1. 3. 1958 v Mnichově do umělecké rodiny. Matka- herečka, Ellen Schwiers (*1930 Szczecin, Polsko), otec – filmový producent. Matka pomohla Katerine již v jejich 15 letech k roli, díky které se stala známou. Vystudovala Lee Strasberg Institute v New Yorku, v roce 1977 studovala malířství v Mnichově Akademii výtvarných umění.Své obrazy plné humoru a nádšení pro život, úspěšně vystavovala v kanadských galeriích.

Dabuje herečky Elizabeth Hurley a Emmu Thompson. Má německé a kanadské občanství. V letech 1997 až 2002 byla provdána za režiséra Olivera Hengsta. Nyní žije již několik let s makléřem Jochem Neumannem. Má dceru Josephinu Jacob. Hercem byl i její bratr, který ale zemřel ve 22 letech.


1.3.1958
Mnichov, München (Stadt), Bayern, Západní Německo
Katerina Jacob csfd

Anna und ihr Untermieter: Wenn du träumst von der LiebeAnna und ihr Untermieter: Dicke LuftStadtKomödie: Die LederhosenaffäreAnna und ihr Untermieter: Aller Anfang ist schwerKreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach SardinienHerzdamen an der ElbeAlpská klinika: Záležitost srdceV řece životaAlpská klinika: Lék jménem láskaLetní šálek čokoládyPříběhy o lásce: Cesta za štěstímHerzdamenTypisch Ed!Bommels BilligflügeLetzte Winter, DerZwischen Pankow und ZehlendorfDie letzte Fahrt der San DiegoIn Prag und anderswoEs begann bei TiffanyNathan, der WeiseDas MännerquartettSchwüle TageGrete MindeSchlafschafeHotel snůSmrt v lepší společnostiVolejte policii 110Big Ben


Aktualizace osobnostního profilu Katerina Jacob: 1.11. 2023 22:38