Andrew McFarlane 72 let


Andrew McFarlane je australský herec, který má na kontě několik zajímavých divadelních a filmových rolí.

Posléze získal roli v miniseriálu THE FLYING DOCTORS /1986-1993/. Na vrcholu své popularity ale opět z natáčení odchází a to po 16 episodách. Zpátky se vrátil v páté sezóně a natočil dalších 37 dílů. Jako policejní prokurátor Gibson hrál v TV drama-seriálu RAFFERTY'S RULES /1987-1990/, jako otec Tashy Andrew účinkoval v rodinném seriálu HOME AND AWAY /1988-současnost/ a jako Bobby Hoyland v další soap opeře NEIGHBOURS /1985-současnost/.

Od roku 2000 byl moderátorem vzdělávacího dětského pořadu Play School, a v historickém dokumentu ABC ztvárnil guvernéra Nového Jižního Walesu Arthura Phillipa. V TV seriálu SPELLBINDER hrál postavu Briana Reynoldse a v miniseriálu THE ALICE /2005-2008/ hrál Hugha Delaneyho.V roce 2009 hrál v dokumentárním seriálu UNDERBELLY: A TALE OF TWO CITIES - zabývajícím se příběhy podle skutečných událostí - postavu antidrogového propagátora Donalda Mackaye, který byl za své nekompromisní postoje zavražděn.

V roce 2010 se McFarlane objevil poprvé ve svém životě v muzikálu Fame The Musical v divadle Capital Theatre v Sydney. V Austrálii je jedním z nejpopulárnějších televizních herců, studoval ve stejném ročníku jako další známá herečka Angela Punch McGregor, má mladší sestru Fionu a momentálně bydlí a píše v Sydney.


6.6.1951
Albany, Western Australia, Austrálie
Andrew McFarlane csfd

TruthThe Monogamy ExperimentBurning SandsDream LifeBožská LilyHora hrdinůAirtightDay of the RosesNenápadné lžiBarracudaBoulevard of Broken DreamsI Can't Get StartedDoctors & NursesThe John Sullivan StoryHarness FeverBreak of DayZtracené květiny Alice HartovéIt's Fine, I'm FineBetween Two WorldsMs Fisher's Modern Murder Mysteries (German version)Tajné městoVraždy pro slečnu FisherovouNewton's LawSeven Types of AmbiguityZádrhelClevermanHyde & SeekKódDevil's PlaygroundLove ChildMizeraMísto zvané domovOstré jako břitvaZápadní křídlo


Aktualizace osobnostního profilu Andrew McFarlane: 31.10. 2023 02:32