Angourie Rice 23 let


Narodila se na západním pobřeží australského kontinentu v Perthu, ale žije v Melbourne. Šestnáctiletá Australanka Angourie Rice není před filmovou kamerou žádným nováčkem a má na kontě již několik filmů. Ke svým snům o herectví měla Angourie už od začátku o něco blíž než její kamarádky, protože otec je režisérem a matka herečkou a spisovatelkou.

Do světa velkého filmu nahlédla poprvé o rok později a žánr moc nezměnila. Thriller These Final Hours (2013) rovněž líčí katastrofu lidstva. Kromě toho se i objevila v průměrném Putování s dinosaury (2013). Kariéra Angourie se úspěšně rozvíjela i v dalších letech. V roce 2016 jsme ji viděli po boku Ryana Goslinga v akční komedii Správní chlapi a v roce 2017 se objevila v marvelovce Spider Man: Homecoming a v dramatu Sofie Coppoly Oklamaný.


1.1.2001
Perth, Western Australia, Austrálie
Angourie Rice csfd

Honor SocietyMaturitní ročníkSpider-Man: Bez domovaDaisy Quokka: World's Scariest AnimalSpider-Man: Daleko od domovaDen co denDámy v černémJasper JonesOklamanýSpider-Man: HomecomingNowhere Boys: The Book of ShadowsSprávní chlapiPutování s dinosauryThese Final HoursJeho poslední slovaMare z EasttownuČerné zrcadloMořské panny z ostrova MakoPřípady doktora BleikaThe Making of Mare of EasttownThe Daily BugleTransmissionEntertainment Tonight Canada


Aktualizace osobnostního profilu Angourie Rice: 30.10. 2023 19:42