Dwayne Johnson 51 let


Dwayne Douglas Johnson se narodil 2. května 1972 v kalifornském městečku Hayward. Na střední škole se začal věnovat atletice a hlavně americkému fotbalu. Díky němu získal sportovní stipendium a mohl se v klidu vrhnout na ligu amerického fotbalu NFL. To mu ovšem pokazilo vážné zranění zad. Nejdříve přemýšlel o návratu k fotbalu, ovšem později zaměřil svůj zrak na jiný sport - wrestling. Vlastně šlo o logické rozhodnutí, protože to byla rodinná tradice (otec s dědečkem byli ve wrestlingu také známí). V ringu uplatnil jak své tělesné proporce, tak showmanství, díky kterému se stal miláčkem publika.

Z „The Rocka“ se rázem stala nová akční hvězda. To potvrdil v ještě úspěšnější akční komedii VÍTEJTE V DŽUNGLI, kde mu Arnold Schwarzenegger předal pomyslné žezlo akčního hrdiny a Rock tak porazil svého největšího konkureta - Vina Diesela. Po této „korunovaci“ přišla ještě KRÁČEJÍCÍ SKÁLA, kterou nabral ještě pár fanoušků navíc. Teď má „The Rock“ hodně pracovních nabídek. V nejbližší době nás bude čekat v komedii BE COOL po boku Johna Travolty a také v adaptaci počítačové hry DOOM a v adaptaci videohry SPY HUNTER v režii Johna Woo. Hodně štěstí, Králi!


2.5.1972
Hayward, California, USA
Dwayne Johnson csfd

Fast X: Part 2MoanaBig Trouble in Little ChinaSan Andreas 2The KingRed OneRychle a zběsile 10Black AdamDC Liga supermazlíčkůExpedice: DžungleFree GuyRed NoticeJumanji: Další levelRychle a zběsile: Hobbs a ShawSouboj s rodinouMrakodrapRampage NičiteléJumanji: Vítejte v džungli!Pobřežní hlídkaRychle a zběsile 8Centrální inteligenceOdvážná Vaiana: Legenda o konci světaJem and the HologramsRychle a zběsile 7San AndreasHerculesEmpire StateG.I. Joe 2: OdvetaPot a krevPráskačRychle a zběsile 6Cesta na tajuplný ostrov 2Rychle a zběsile 5Benga v zálozeRychlejšíVíla ZuběnkaWhy Did I Get Married Too?Zase ona!Planeta 51Útěk na Horu čarodějnicDostaňte agenta SmartaPlán hryPolicajti z RenaApokalypsaGang v útokuBuď v kliduDoomKráčející skálaVítejte v džungliKrál ŠkorpiónMumie se vracíPřesný zásahYoung Rock


Aktualizace osobnostního profilu Dwayne Johnson: 2.11. 2023 03:47