Angela Bo


Angela Bo je jednou z hereček vedlejších rolí, kterých se v italském filmu sedmdesátých let objevilo ohromné množství. Některé ve své kariéře pokračovaly, jiné jak nenápadně přišly, tak nenápadně zmizely.

Podle dostupných informací se Angela poprvé objevuje na filmovém plátně v roli Yu Pei, ven filmu EIN SARG AUS HONKONG (1964). Zbytek kariéry Angely se odehrál ve dvou letech (1972-1973), kdy natočila zbývajích sedm filmů. Roku 1973 natočil Joe D'Amato povedený gotický horor LA MORTE HA SORRISO ALL´ASSASSINO (1973). Film měl výborné obsazení (Ewa Aulin, Klaus Kinski). Tento film je asi vrcholnou rolí Angely. Ztvárnila zda Evu von Ravensbrück. Sama se zapojuje do hry vraždění a končí sebevraždou. Film se v Itálii promítal pod názvem LA MORTE SORRIDE ALL´ASSASSINO a je uváděn jako poslední film Angely. Jelikož měl film ale premiéru v červenci 1973, je skutečným posledním snímkem Angely film PEDRONATE PADRE LORENZO, UNA NE FACCIO CENTO NE PENSO. Tento film je uváděn také pod názvem CONFESSIONI SEGRETE DI UN CONVENTO DI CLAUSURA a má oficiální označení:  62920 del 11-08-1973.

Co dělá Angela dnes není známo a v podstatě není známá ani její národnost. Já ji zařazuji mezi Italky a snad se nepletu.

Angela Bo csfd

La morte ha sorriso all'assassinoQuando i califfi avevano le cornaStudio legale per una rapinaCanterbury proibitoConfessioni segrete di un convento di clausuraMille e una notte... e un'altra ancora, LeSpirito santo e le cinque magnifiche canaglieEin Sarg aus Hongkong


Aktualizace osobnostního profilu Angela Bo: 12.4. 2024 06:54