Jay Ryan 42 let


Jay Ryan se narodil jako Jay Bunyan na Novém Zélandu. V devatenácti letech se přestěhoval do Austrálie, kde započal hereckou kariéru. Začínal tam v úspěšném seriálu Neighbours. Následovaly malé role v seriálech, až přišla ta zlomová: Go Girls. O tom seriálu jsem nikdy dřív neslyšela, ale na Novém Zélandu to byl hit a Jay hrál jednu z hlavních rolí, Kevina. Seriál se dočkal 4 sérií. Svůj americký přízvuk (netuším, kde ho sehnal) využil v následujících rolích v seriálech Offspring a Terra Nova (americká produkce Stevena Spielberga). Má i zkušenosti s působení v divadle.

Od podzimu 2012 se objevuje na obrazovkách americké stanice CW v seriálu Beauty and the Beast. Zajímavostí je, že si v mládí přivydělával jako víkendový klaun v supermarketech a jeho sestra je poloviční Tonganka (jeden z rodičů pochází z ostrova Tonga mezi Hawaií a Novým Zélandem).


19.8.1981
Auckland, Nový Zéland
Jay Ryan csfd

MuruTogether Forever TeaVýheňTo Kapitola 2LouOheňNo EscapeCreamerieMary Kills PeopleFighting SeasonKráska a zvířeNa jezeřeGo GirlsOffspringTerra Nova


Aktualizace osobnostního profilu Jay Ryan: 3.11. 2023 05:14