Cristin Milioti 38 let


Cristin Milioti se narodila 16. srpna 1985 v Cherry Hill v New Jersey, kde také v roce 2003 promovala na Cherry Hill High School East. Poté se vydala studovat herectví na New York University, začala se pohybovat v reklamě a zůstala věrná divadlu, kterému se věnovala od dětství. V roce 2006 debutovala v divadle na Broadwayi ve hře the LIEUTENANT OF INISHMORE. Dále se objevila v hrách jako CORAM BOY, THE DEVIL´S DISCRIPE, THE LITTLE FOXES nebo THAT FACE v roli Mii.

Díky těmto úspěchům a svému hudebnímu nadání byla letos tvůrci veleúspěšného sitcomu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU vybrána, aby ztvárnila nejočekávanější seriálovou postavu posledních let, budoucí manželku Teda Mosbyho.  V řadách skalních fanoušků HIMYM však volba Cristin pro roli budoucí paní Mosbyové vyvolala bouřlivé reakce, nečekalo se, že půjde o tak neznámou tvář. Co se tedy její seriálové kariéry týká, český divák by ji mohl znát ze seriálu RODINA SOPRÁNŮ v roli Catherine Sacramoni, STUDIO 30 ROCK v roli Abby Flynn či seriálu DOBRÁ MANŽELKA.

Její filmovou premiérou se staly v roce 2007 POZDRAVY Z POBŘEŽÍ v roli Didi, objevila se také po boku amerického komika Mikea Birbiglia ve snímku SLEEPWALKING WITH ME z roku 2012. V současné době pracuje s Martinem Scorsesem WOLF OF WALL STREET, kde si zahraje mj. spolu s hvězdným Leonardem DiCapriem. Sama si této spolupráce nesmírně váží, protože k oběma hollywoodským hvězdám podle svých slov chová obrovský respekt. Měla by zde ztvárnit kadeřnici Denise, první manželku hlavního hrdiny makléře Jordana Belforta.

Cristin zbožňuje ptáky, zejména holuby, s čímž možná souvisí i její posedlost mobilní aplikací Angry Birds. Neumí si vybrat favorita v hudbě mezi jmény jako Beyonce, Rihanna, Adele či Jeff Buckley, neví nic o sportu, nikdy nečetla Hamleta ani žádnou knihu od Johna Irvinga..


16.8.1985
Cherry Hill, New Jersey, USA
Cristin Milioti csfd

Smrt roku 2021!Palm SpringsSmrt do roku 2020Breakable YouIt Had to Be YouThe OccupantsBert and Arnie's Guide to FriendshipVlk z Wall StreetMosazná konviceSleepwalk with MeI Am BenYear of the CarnivorePozdravy z pobřežíThe PenguinThe ResortZrozeni milovatSimpsonoviZiweMythic Quest: Raven's BanquetModerní láskaNo ActivityThe Venture Bros.Černé zrcadloThe Mindy ProjectFargoGriffinoviOd A do Z


Aktualizace osobnostního profilu Cristin Milioti: 18.11. 2023 02:35