Frances O'Connor 56 let


Herečka se narodila 12.6.1967 ve Velké Británii a s rodiči se odstěhovala na počátku 70. let do Austrálie a vyrůstala v Perthu. Studovala herectví a literaturu na Curtinově univerzitě a jako herečka začínala v TV. Její herecké začátky odstartoval televizní film HALIFAXOVÁ, SOUDNÍ PSYCHIATR (1994).

Na přelomu tisíciletí se prosadila i v mezinárodním měřítku. Vytvořila např. hlavní úlohu Fanny Priceové v přepisu románu Jane Austenové MANSFIELDSKÉ SÍDLO a titulní postavu v TV adaptaci PANÍ BOVARYOVÉ (nominace na Zlatý glóbus 2000).

Frances O´Connor však známe z filmů jako je - VŠE O ADAMOVI po boku Kate Hudson, pravou lásku Brendana Frasera ve filmu SMLOUVA S ĎÁBLEM, také se objevila ve filmech - A.I. UMĚLÁ INTELIGENCE, KÓD NAVAJO, JAK JE DŮLEŽITÉ MÍTI FILIPA, PROUD ČASU, ANDĚLÉ S OCELOVÝM HLASEM, TŘI DOLARY a jako její poslední herecký úkol byla jedna z hlavních rolí v seriálu MAFIA z roku 2008.


12.6.1967
Wantage, Oxfordshire, England, Velká Británie
Frances O'Connor csfd

Poor BoyMotokáryMystery RideV zajetí démonů 2MercyThe Truth About EmanuelCo čas nezahojilLittle Red WagonMůj svědekHallelujahLedová apokalypsaThe HunterDarwin's Darkest HourPožehnaníKomaPiccadilly JimTři dolaryAndělé s ocelovým hlasemBook of LoveProud časuJak je důležité míti FilipaKód NavajoA.I. Umělá inteligenceMadame BovarySmlouva s ďáblemVše o AdamoviMansfieldské sídloĎáblova dušeLizzie je pokladLíbej nebo zabijLáska a jiné katastrofyErotic StoriesThe EndTrója: Pád městaClevermanPan SelfridgeBylo, nebyloNezvěstníVegasCashmere MafiaShark BaySněžná řeka: Sága rodu McGregorů


Aktualizace osobnostního profilu Frances O'Connor: 1.11. 2023 03:32