Brad Renfro (1982 - 2008)


Bradley Barron Renfro. Rodák z Tennessee, který si vedl normální školní život, snažil se hrát na kytaru, jeho rodiče Mark a Angela si nejspíš ani nemysleli, že se jejich syn stane slavným mladým hercem. Jenže to by nesměl existovat Joel Schumacher a nesměl by se natáčet film NEBEZPEČNÝ KLIENT. Brad se nechal rodinou přihlásit na konkurs a jako desetiletý dostal hlavní roli v kriminálním filmu!

Film, sláva, peníze. Mladý Brad se nejspíš začínal nudit, proto tíhnul k alkoholu a drogám. Už v šestnácti letech byl zatčen za držení kokainu a marihuany, které schovával doma v kalhotech a ponožkách. Od té chvíle to šlo s mladým talentem z kopce. Natáčel zřídka, většina filmů nebyly vyslovenými trháky a Renfro se stahoval do ústranní. Diváckým očím se však z dohledu neztratil a podával své standartně kvalitní herecké výkony v PŘÍZRAČNÉM SVĚTĚ, ŠIKANĚ nebo v DIVOKÉ KRVI. Od roku 2000 byl pětkrát zatčen. Řízení v opilosti, pokus o krádež jachty a především nákup heroinu, který dělal herci největší potíže.

Od října do prosince 2007 natáčel Brad Renfro film s názvem THE INFORMERS režiséra Gregora Jordana s hereckými partnery Mickey Rourkem, Winonou Ryder, Billy Bob Thorntonem, Kim Basingerovou a Brandonem Routhem. Netušil však, že je to jeho poslední natáčení. Za necelý měsíc, přesně 14. ledna večer, si vyšel popít s kamarády. Další den, v devět hodin ráno, zemřel ve věku 25 let.


25.7.1982
Knoxville, Tennessee, USA
15.1.2008
Los Angeles, California, USA
Brad Renfro csfd

InformátořiKořeny mafieHollywoodský hmyzSvěrací kazajkaMummy an' the ArmadilloJobAmerican GirlDivoká krevDrsná školaPřízračný světThe Theory of the Leisure ClassŠikanaŠílenci na tábořeVynechané stránky2 Little, 2 LateNadaný žákLhaní po americkuSpáčiLékTom a HuckNebezpečný klientZákon a pořádek: Zločinné úmyslyHerkulesMaking of 'Ghost World'The Rolling Stones: Gimme ShelterRebelHerschel Hopper: New York RabbitMeter Man14th Annual Screen Actors Guild Awards


Aktualizace osobnostního profilu Brad Renfro: 2.11. 2023 16:45