Monica Barbaro 33 let


Monica Barbaro je americká televizní a filmová herečka a tanečnice, která své dětství prožila v městečku Mill Valley, které se nachází nedaleko kalifornského města San Francisco. Její otec se jmenuje Nicholas Barbaro a je italského původu. Povoláním je obchodník. Její matka se jmenuje Heidi Wanger a je německého původu. Povoláním je žena v domácnosti. Její rodiče se rozvedli, když byla ještě dítě. Její starší sestra Eva Barbaro Duchovny pracuje jako provozní manažerka v Combat Works LLC a její starší bratr Michael Barbaro a je povoláním novinář.

V roce 2010, po ukončení studia, se přestěhovala zpět do Kalifornie, kde se zaměřila na herectví a studovala tento obor v Beverly Hills Playhouse. Kromě baletu ovládá mnoho dalších tanců, včetně flamenca, západoafrického tance, moderního tance a salsy.

Herečka měří 170 centimetrů a narodila se ve znamení Blíženců. Monica silně věří v důležitost péče o životní prostředí a využila svou přítomnost na sociálních médiích, aby lidem připomněla, jak důležité je dělat věci, jako je vyhnout se plastům na jedno použití. Od roku 2014 randila s americkým hercem a producentem Connorem Tillmanem, se kterým v roce 2019 koupili společný byt v Brooklynu pro ně dva a jejich psa Jerseyho a kočku Tar Tar. V lednu 2020 veřejně ohlásili své zasnoubení.

Když má Monica volný čas, jednou z jejích nejoblíbenějších věcí je trávit ho venku. Ráda chodí na pěší turistiku, kde má možnost zažít všechny druhy krásných výhledů. Také ráda cestuje a mezi její nejoblíbenější destinace patří Japonsko a Nový Zéland. Po natáčení filmu Top Gun: Maverick jí dal Tom Cruise překvapivý dárek, jak řekla v interview pro Vanity Fair: „Tom mi velmi velkoryse daroval hodinky, které moje postava nosila ve filmu: Byly to hodinky značky Pilot's Watch Mark XVIII TOP GUN edition 'Strike Fighter Tactics Instructor' od IWC Schaffhausen. Jedná se o velmi speciální hodinky, které jsou k dispozici pouze absolventům programu instruktorů U.S. Navy Strike Fighter Tactics.


18.6.1990
San Francisco, California, USA
Monica Barbaro csfd

At MidnightI'm Charlie WalkerTop Gun: MaverickKatedrálaBullishArmy of the Dead: Lost VegasFUBARNa hromádce s exStumptownDobrej poldaChicago JusticePolicie ChicagoSmrtonosná zbraňClevver NowHavaj 5-0NotoriousUnREALŠílená bejvalkaStitchersMiles Teller: Great Balls of FireThe Wright MurdersTable for OneHollywood Insider


Aktualizace osobnostního profilu Monica Barbaro: 5.3. 2024 08:44