Pavlína Pořízková 59 let


Rodačka z Prostějova Pavlína Pořízková emigrovala se svými rodiči v 80. letech do Švédska, kde po rozvodu rodičů žila ve velké chudobě. Její kamarádka využila toho že je Pavlína pohledná a poslala její fotografie do modelingové agentury. To se jí stalo osudným neboť díky ním dostala nabídku v Paříži.

Její postava a tvář oslovily také několik filmových tvůrců a zahrála si v nemálo známých filmech. Po boku Thomase Janea a Aarona Eckharta hrála sexy vražedkyni Dallas ve filmu THURSDAY (1998), nebo jako Millie na scéně s Johnnym Deppem v Kusturicově ARIZONA DREAM (1993). Vystupovala i v několika televizních pořadech, z nichž největší úspěch zaznamenala jako porotkyně v America´s Next Top Model.

Pavlína napsala autobiografický román Léto modelky a žije v Millbrooku v New Yorku se zpěvákem Ricem Ocaskem, s nímž má dva syny.


9.4.1965
Prostějov, Československo
Pavlína Pořízková csfd

Second BestSmyčkaLidi, co známNebe na dosahDark AsylumRoomatesAfter the RainPartneři ve zločinuPraktikantkaČerný čtvrtekLong Time SinceWedding Bell BluesZvrhlosti ženArizona DreamJejí alibiAnnaCovergirlPortfolioNightcapAre We There Yet?Zoufalé manželkyNed a Stacey15 MinutesABC Afterschool SpecialsAs the World TurnsKevyn Aucoin Beauty & the Beast in MeO tváři: Supermodelky tehdy a nyníEssential Music Videos: Hits of the '80sSports Illustrated Behind the Scenes: Official Swimsuit VideoNejslavnější kaskadérské výkony na světěThe LookEric Carmen: Hungry EyesRic Ocasek: Keep on Laughin'The Cars: DriveBeyond the EdgeMTV 80s - Top 50 VMA's Hall of 80s Fame!The 2018 Rock and Roll Hall of Fame Induction CeremonyThe Top Ten RevealedThe Jeff Probst ShowShow Jana KrauseRuPaul's Drag RaceStrašidelné příběhy celebritDancing with the StarsNoční Show Craiga FergusonaShow Tyry BanksovéThe Colbert ReportAmerika hledá topmodelkuMóda - Extravagance - ManýryThe Howard Stern Radio ShowMTV Video Music Awards 1996Howard SternSlavnostní zahájení vysílání TV Nova


Aktualizace osobnostního profilu Pavlína Pořízková: 3.11. 2023 20:03