Sarah Snook 37 let


Australská divadelní, televizní a filmová herečka Sarah Snook se narodila 1. ledna 1987 v hlavním a zároveň nejlidnatějším městě Jižní Austrálie, Adelaide, jako nejmladší ze tří dcer. Nejprve navštěvovala základní školu St John's Grammar School v Belair, poté pokračovala ve vzdělání získáním stipendia na prestižní Scotch College v  Mitchamu. V roce 2005 se přestěhovala do Sydney a začala studovat Národní institut divadelního umění (NIDA).

Z její filmografie můžeme zmínit ne příliš úspěšné drama z roku 2011 Šípková Růženka, o rok později si zahrála v romantické komedii Not Suitable for Children (za ztvárnění Stevie získala ocenění AACTA a FCCA)  a objevila se také v katastrofickém snímku o konci světa These Final Hours. Velká příležitost přišla hned v následujícím roce v podobě role „svobodné matky" ve filmu Predestination, již Sarah beze zbytku využila a bravurním způsobem ztvárnila svou fatální dvojroli. Sám Ethan Hawke popsal její výkon v tomto filmu jako fantastický. Dalším krůčkem do velkého filmového světa byla role Gertrude v dramatu The Dressmaker po boku Kate Winslet a Judy Davis. V témže roce si připsala na své filmové konto účast v úspěšném životopisném filmu Steve Jobs.

Partnerem talentované herečky je již několik let Angus MacDonald. Pár spolu žije v Melbourne, kde Angus pracuje coby univerzitní manažer a hudebník. Sarah o něm řekla: „Je pro mě pevnou kotvou a připomínkou toho, co je realita a co je v životě důležité."


1.1.1987
Adelaide, South Australia, Austrálie
Sarah Snook csfd

Run Rabbit RunThe Beanie BubbleAmerická nakládačkaStřípky ženyBrothers' NestWinchester: Sídlo démonůSkleněný zámekThe Second ComingOddball a tučňáciSteve JobsUtajená řekaV mužském objetíŠvadlenaJessabellePredestinationThese Final HoursNot Suitable for ChildrenBlood BrothersŠípková RůženkaSestry válkyBoj o mocKoala ManSoulmatesČerné zrcadloThe Beautiful LieMoodyoviRedfern NowSpiritedMy PlacePacked to the RaftersAll SaintsUhlík: neautorizovaný životopisÚdolí klokanůThe Poet and the PlantOranges Don't Grow on TreesThe RavensRaker77th Golden Globe Awards


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Snook: 31.10. 2023 01:41