Maika Monroe 30 let


Maika Monroe Buckley, jak zní její celé jméno, se narodila v kalifornské Santa Barbaře 29. května 1993. Kromě herectví se profesionálně věnuje freestyle kiteboardingu (surfování na speciálním prkně za tažným drakem), kterému se ve šlépějích svého otce začala věnovat od jedenácti let. Kvůli tréninku se dokonce na čas přestěhovala na severní pobřeží Dominikánské republiky, zatímco studium dokončila online způsobem. Usilovná píle brzy začala přinášet ovoce, její sportovní kariéra stoupala vzhůru a vrcholem bylo druhé místo v mezinárodní soutěži Red Bull Air.

Že se Maika Monroe bude dále objevovat v hledáčku produkcí dokazuje fakt, že ji v roce 2015 uvidíme ve westernu DEMONS OF WAR a ve sci-fi BOKEH. O rok později se po boku Chloë Grace Moretz objeví v postapokalyptické sci-fi THE FIFTH WAVE (2016).


29.5.1993
Santa Barbara, California, USA
Maika Monroe csfd

LonglegsGod Is a BulletSignificant OtherWatcherPokrevní bratřiVzpomínky Fredricka FitzellaHoney BoyVillainsAfter EverythingGreta - osamělá ženaTauBokehHorké letní nociMark Felt: Muž, který zradilNejsem tadyRajský život v Palos VerdesThe Scent of Rain & LightningDen nezávislosti: Nový útokPátá vlnaEchoes of WarNeutečešThe GuestBling Ring: Jako VIPkyProdloužený víkendVraždící opiceBad Blood... the HungerZa každou cenu!Bad BloodJJ Villard's Fairy TalesThe StrangerEleventh HourSynthesizersHow To Be AloneBurnedHollywood First Look Features


Aktualizace osobnostního profilu Maika Monroe: 30.10. 2023 23:46