Jessica Henwick 31 let


Nejen vzhled, nýbrž celé jméno Jessicy Yu Li Henwick napovídá, že se nejedná o čistokrevnou Angličanku. Exotická krasavice se narodila Singapuřance a zambijskému Angličanovi. Již od mládí tíhla k hereckému umění. Docházela na Redroofs Theatre Scholl a National Youth Theatre.

Od svých počátků v seriálu Spirit Warriors se jí dostávalo více možností objevit se před kamerou. Hostovala mimo jiné v seriálech Silk nebo Městečko Fortitude. Později získala možnost zahrát si i ve Hře o trůny, kde ztvárnila jednu z písečných hadů Nymerii Sand. Zároveň se ocitla i v seriálovém Marvel universu, když se začala objevovat v roli Colleen Wing. Díky té si zahrála v seriálech Iron Fist, Luke Cage a The Defenders.

Její stoupající hvězda nezůstala nepovšimnuta ani velkými filmovými studii. Její tvář jsme tedy mohli spatřit i v třetí fázi Star Wars ve filmu Síla se probouzí. Zde si zahrála pilotku Jessiku Pavu. Od té doby se objevuje ve filmech čím dál častěji v čím dál větších rolích. Mohli jsme ji sledovat jako Joannu v dramatu Newness či Emily v hvězdně obsazeném thrilleru Underwater.


30.8.1992
Surrey, England, Velká Británie
Jessica Henwick csfd

CuckooThe Royal HotelNa nože: Glass OnionThe Gray ManGodzilla vs. KongThe Matrix ResurrectionsLáska a příšeryPod vodouV úskalíNewnessRice on WhiteThe Head HunterDragonflyStar Wars: Síla se probouzíKolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu FrittonůBlade Runner: Black LotusKrtíkDiova krevIron FistMarvel's Luke CageHra o trůnyMěstečko FortitudeThe DefendersVraždy v OxforduJe to sodaNorth by Northamptonshire


Aktualizace osobnostního profilu Jessica Henwick: 7.11. 2023 23:39