Grégoire Colin 48 let


Grégoire Colin se narodil v roce 1975 a v divadle začal hrát již ve 12 letech. V 17 letech se objevil ve výrazné roli francouzského filmu režisérky Agniezsky Hollan OLIVIER, OLIVIER (1992), který získal cenu na mezinárodním filmovém festivalu ve Valladolidu.

I z našich kin je známý díky významným evropským filmům, jako je drama Milcho Manchevskiho PŘED DEŠTĚM, KRÁLOVNA MARGOT Patrice Chéreaua nebo jsme ho měli možnost vidět v záporné roli majitele klubu ve filmu Erica Zoncy VYSNĚNÝ ŽIVOT ANDĚLŮ.

Jako režisér debutoval krátkým filmem ZÁTOKA LIŠEK, který byl uveden v roce 2009 na Fresh Film Festu v Karlových Varech. Od téhož roku vlastní produkční společnost Tsilaosa Films.


27.7.1975
Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, Île-de-France, Francie
Grégoire Colin csfd

La Vénus d'argentLe VourdalakZlatá cihlaAvec amour et acharnementToi non plus tu n'as rien vuZnovu PařížJsi jako jáMůj legionářPlaylistStíny smrti: Vražda na jatkáchAž ustane vítrProstě vášeňCamilleExamen de conscienceL'État sauvageTo musí být nebeBarbaraLe Prix du succèsLe Rire de ma mèreFull ContactJe m'appelle Hmmm...OpiumParchanti spí dobřeAugustinaŠpanělskoNos résistancesLa TraqueL'Apparition de la Joconde35 panáků rumuNanajomačiZabijákZloději koníExesL'éclaireurLa RavisseuseZtracené panstvíL'IntrusInquiétudesSnowboardistaLa Guerre à ParisPáteční večerSex Is ComedyAdelaMarkýz de SadeDobrá práceSuperloveDisparusSecret défenseVysněný život andělůNel profondo paese stranieroNénette et BoniFiestaLe Fils de GascogneKrálovna MargotPřed deštěmŽádné neviňátkoDo toho, mládeži!Výstražné znameníOliviére, OliviéreKrálovská hra


Aktualizace osobnostního profilu Grégoire Colin: 3.4. 2024 23:51