Hunter King 30 let


Celým jménem Hunter Haley King je americká herečka pocházející z Kalifornie. V rodině je prostředním dítětem v rámci dvou sester, starší Kelli a mladší Joey King, všechny tři jsou herečkami participujícími se ať už v divadelní, či filmové tvorbě. Právě ona sama již v mladém věku hrála v divadle nacházejícím se v Agoura Hills. Nedlouho poté se v roce 2001 objevila jako holčička Amanda ve filmu A.I. UMĚLÁ INTELIGENCE. Ve stejném roce se mihla i v seriálu ROSWELL.

Za roli Summer v rámci Y&R vyhrála dvakrát po sobě v letech 2014-15 ocenění Daytime Emmy Award za 'Vynikající mladší herečku v dramatickém pořadu" (Outstanding Younger Actress in a Drama Series), a její poslední tvorbou je přechod ze seriálů opět do filmové průmyslu. Ztvárnila hlavní roli protagonistky Avery Kellerové ve filmu A GIRL LIKE HER, což je drama točící se kolem dokumentace šikany na středních školách. Haley zde hraje hlavní tyranku, která potají šikanuje bývalou kamarádku, ač na očích před zbytkem světa vnímaná jako nejvíce populární roztleskávačka na škole. Zajímavostí by mohlo být, že Haley Kingová dělala gymnastiku a vskutku byla roztleskávačkou, než obě tyto činnosti musela přerušit vzhledem k úrazu.


20.10.1993
Ventura County, California, USA
Hunter King csfd

Give Me Your EyesThe Professional BridesmaidThe Santa SummitA Royal Corgi ChristmasHidden GemsNikki & Nora: Sister SleuthsA Girl Like HerNela Náladová zachraňuje prázdninyIt Takes a VillageA.I. Umělá inteligenceKriminálka Las VegasHollywoodské snyWorkaholicsHannah MontanaPohotovostDexterBeze stopyLine of FireHidden HillsRoswellMladí a neklidníThe Nick & Jessica Variety Hour


Aktualizace osobnostního profilu Hunter King: 26.4. 2024 02:39