Eric Kissack


Narozen a vychován v New Yorku. Jak sám uvádí, protože už nebyl na život v Big Apple dost tvrdý, po třicítce se přestěhoval do LA. Do filmů se zamiloval, když ve čtyřech letech poprvé viděl IMPÉRIUM VRACÍ ÚDER. Vystudoval Brownovu univerzitu.

V roce 2012 natočil svůj první celovečerní film, nezávislou komedii LOVE, SEX & MISSED CONNECTIONS. Rozpočet sám označil jako „micro budget" a byl pokryt z úspěšné crowdfundingové kampaně na KICKSTARTERU. Z krátkých filmů jmenujme BLESSING IN DISGUISE (2013), THE GUNFIGHTER (2014) a WEREWOLVES (2014).

Jeho krátkometrážní filmy získaly celou řadu ocenění na festivalech krátkých filmů. Jeho krátké filmy i reklamy jsou volně dostupné na VIMEO nebo na YOUTUBE.

Eric Kissack csfd

Táta je domaŠéfové na zabití 2DiktátorPařba v zapadákověZahulíme, uvidíme 3BrunoThe StationVelcí bratřiVyletět z hnízdaDesateroBlood of a ChampionAmerican AutoPam a TommyRutherford FallsDobré místoSunnysideČerné pondělíViceprezident(ka)Childrens HospitalKath & KimWainy DaysStellaWhitest Kids U'Know, TheThe GunfighterBlessing in Disguise


Aktualizace osobnostního profilu Eric Kissack: 30.10. 2023 09:37