Taťána Kuchařová 36 let


Je Miss World, jedinou vítězkou prestižní a nejstarší světové soutěže Miss, pocházející z České republiky. Je také známou českou topmodelkou a herečkou. Během úspěšné mezinárodní modelingové kariéry spolupracovala nebo se stala tváří mnoha známých značek u nás i v zahraničí, například Oriflame, Wella, John Frieda Hair Care, CCC, Nardelli Gioielli, Jaguar Luxury Bristish car brand, Dermacol, L'Oreal Professionnel, Golden Lady Swimwear, Bali Lingerie, Bomton, Klenoty Aurum, Adidas, I AM návrhářky Ivany Mentlové (CZ) a mnoha dalších.

Taťána Kuchařová je známá svým talentem pro tanec i herectví, které také úspěšně uplatňuje v mnoha projektech. S mladým a talentovaným českým režisérem Maxmiliánem Turkem spolupracovala na natáčení několika klipů a reklamních kampaní. Zahrála si také v několika filmových projektech jako například The Big Meet od Christiana Eldera, ve filmu Donšajni, oskarového režiséra Jiřího Menzela, seriálu Clay's P.O.V., který se vysílal v Kanadě, Tag Series, v oblíbeném seriálu Gympl a účinkovala také v mnoha show nebo talk show po celém světě. Zářila v oblíbené show Star Dance, Když hvězdy tančí (ČR). S uznávaným Michaelem Palinem účinkovala v jeho dokumentu o ČR, který byl vysílán v prime time na BBC. Ve svém portfoliu má například i natáčení videoklipu s Justinem Timbelakem, pro píseň Fascinated, na kterém spolupracovala v LA s americkým režisérem Collinem Tilleyem. Tyto Vánoce měl premiéru její nový celovečerní film Správnej dres, který slaví úspěch nejen ve sledovanosti (1 541 000 diváků), tak ohlasy na její herecký výkon.

Taťána Kuchařová se stává pravidelně čestným hostem mezinárodně významných společenských a kulturních akcích po celém světě. V minulosti například na světové výstavě Expo 2010 v Shanghai, na 25. výročí Sametové revoluce ve Washinghton D.C. nebo v Shanghai v nejsledovanejším čínském pořadu současnosti Day Day Up, který sleduje přes 100 milionů diváků. Několikrát se účastnila mezinárodních filmových festivalů v Cannes, Benátkách, Dubai nebo Karlových Varech.

Tat'ána nereprezentuje jen svoji krásou a šarmem, v roce 2008 iniciovala založení své nadace Taťány Kuchařové- Krása pomoci (Beauty of Help org.), pomáhající seniorům a v roce 2015 získala nebývalý úspěch, kdy dostala možnost osobně prezentovat činnost své nadace na půdě OSN v New Yorku a nedávno také v Ženevě. Stalo se tak historicky poprvé, kdy česká nezisková organizace zastupující pomoc seniorům, prezentovala svoji činnost na půdě OSN. Její nadace se dlouhodobě věnuje seniorům, stárnutí populace a mezigeneračním vtahům. Taťána je aktivní osobou, která v nadaci zastupuje roli předsedkyně správní rady nadace a fundraisera. Od začátku založení své nadace se ji podařilo podpořit projekty, které pomáhají seniorům žít důstojný život v domácím prostředí a s profesionální péčí, částkou přesahující 26 mil. Kč.


23.12.1987
Trnava, Československo
Taťána Kuchařová csfd

Ach, ta láska nebeská...Správnej dresDonšajniGympl s (r)učením omezenýmOndřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016Tajemství celebritGEN - Galerie elity národaMirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si rouškuChinaski - HlavolamThe Big MeetDobrý večer s A 11Český slavík 21ChlastuNight ShowDoupě Mekyho ŽbirkyBlízká setkáníMoje místaPevnost BoyardTvoje tvář má známý hlasČeský slavík Mattoni 2016Galashow s latinou 2014Mattoni Koktejl Festival 2014Krása pomoci7 pádů Honzy DědkaShow Jana KrauseTOP STARZázraky přírodyStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíŽitoSama doma


Aktualizace osobnostního profilu Taťána Kuchařová: 20.4. 2024 12:27