Aarón Díaz 42 let


Aarón Díaz Spencer se narodil v Puerto Vallarta (Jalisco, Mexiko) matce s irsko-americkými kořeny a mexickému otci. Díaz mluví plynně anglicky i španělsky, několik let žil v Palo Altu v Kalifornii, kde i vystudoval střední školu. Poté se vrátil do Mexika studovat herectví.

Díaz je mimo jiné také zpěvák a své první album "Enamórate de mí" vydal v červnu 2009. Jeho druhé album "Aaron Diaz" vyšlo v roce 2011. Ve stejném roce ztvárnil svoji další hlavní roli, a to v nejnovější verzi seriálu Teresa, tentokrát po boku Angelique Boyer a Sebastiána Rulliho. V listopadu 2001, Díaz debutoval v americkém televizním seriálu stanice ABC Pan Am, kde hrál Miguela, temperamentního, okouzlujícího a bohatého podnikatele v epizodě "Unscheduled Departure". Další jeho rolí, první zápornou, byla role Antonia Negrete v seriálu El Talismán, což byla první zkušenost s americkou seriálovou produkcí.

Díaz chodil a nakonec se i oženil s herečkou Kate del Castillo 29. srpna 2009 v Las Vegas, náboženský obřad v biskupské církvi v San Miguel de Allende se konal 5. září téhož roku. V červenci 2011 oznámili rozchod. Nyní Díaz chodí s kolegyní ze seriálu El Talismán, Lolou Ponce. V roce 2012 oznámili, že čekají dítě, které se narodilo v únoru 2013. Jeho nejnovějším počinem je seriál z produkce Telemunda, Santa Diabla, kde hraje opět hlavní roli, spolu s Gaby Espino a Carlosem Ponce.


7.3.1982
Puerto Vallarta, Jalisco, Mexiko
Aarón Díaz csfd

Smrtící pozvánkaHabitNo Manches Frida 2MarceloDinosharkAmor xtremoToda la sangreBetty v New YorkuQuanticoTierra de ReyesBroken AngelEl TalismánRosarioPan AmTeresaTerminalesClase 406El juego de la vidaPlaza Sésamo


Aktualizace osobnostního profilu Aarón Díaz: 28.11. 2023 17:04