Osvaldo Ríos 63 let


Osvaldo Rios, narozen ve znamení Štíra, je ze tří sourozenců Mildre, Osvalda Luise a Alexandra. I když ho zaujalo více povolání jako jsou např. manekýn a zpěvák tak se rozhodl i pro dráhu hereckou a i když začal hrát velice pozdě, až v jeho 28 letech určitě toho nemusí litovat. Jeho první telenovela byla ABIGAIL (1988), v roce 1989 natočil tři telenovely EN AGUELLA PLAYA, ANGÉLICA MI VIDA a AHORA O NUNCA. Jeho zřejmě jediný film, který trvá pouhých 38 minut, je krátkometrážní a jmenuje se CHONA, LA PUERCA ASESINA (1990).

Další známá telenovela je určitě DIVOKÁ KOČKA (2002), tento příběh je o dívce jménem Rosaura, která rozhodně není plachá ale spíše naopak, je velmi pracovitá a umí si bránit svoji lásku k muži, který se před lety údajně stal vdovcem, pár dní po jejich svatbě se jeho první manželka (která předstírala svoji smrt aby mohla uprchnout se svým milencem) vrací aby uplatnila právo na svůj majetek i manžela. Tohoto herce jsme mohli také vidět v seriálu NEZKROTNÁ LUCIA (2004). Roul a Lucía se velice milují a po narození jeich dvojčat se bohužel od sebe odloučí kvůli intrikám a tajemstvím která zahalují její rodinu. Také si zahrál v telenovele kterou znají i čeští diváci ZORRO: MEČ A RUŽE (2007), je to vlastně klasický příběh o muži zahaleném černou maskou který pomáhá bezbraným, zamiluje se však do Esmeraldy která zrovna nedodržuje pravidla vybraného chování a její otec Fernando Sanchéze de Moncada ji nemá zrovna v oblibě, už jen proto že není jeho vlastní dcera a její matku uvěznil na spousty let do vězení a nasadil jí masku.

Osvaldo Rios je třikrát rozvedený, byl ženatý s herečkou Geraldinou Anet Fernandez, má tři děti - Giuliano Gabriel (15), Jerry Anne (12) a Osvaldo Gabriel (4). Mezi jeho oblíbená jídla patří převážně těstoviny, mořské plody, mezi jeho zájmy patří jezdectví, hraje na kytaru a na bicí, jeho oblíbení herci jsou Al Pacino, Julia Roberts, Barbara Streisand a jeho idol je Marlon Brando.


25.10.1960
Carolina, Portoriko
Osvaldo Ríos csfd

La Niña y El MarElsa & FredGloriaMás allá del límiteTriunfo del amorZorro: Meč a růžeDecisionesDivoká kočkaAbrázame muy fuerteRauzánViuda de Blanco, LaKassandraTres destinosBento CegoChona, la puerca asesinaEl Vacilon


Aktualizace osobnostního profilu Osvaldo Ríos: 5.10. 2023 16:41