Seth Adkins 34 let


Sethův otec byl manažerem a jeho matka v minulosti pracovala jako učitelka. Od raného dětství se Adkins zajímal o umění jako jeden z jeho bratrů. Později oba – samozřejmě s podporou rodičů – začali studovat herectví. V roce 2008 Seth Adkins absolvoval Akademii múzických umění (Public Academy for Performing Arts).

Ještě jako malý chlapec Seth Adkins věděl, jak zajímavá je profese herce, protože jen tak lze snadno uskutečnit jakékoli sny, přetvořit svět kolem nás, prezentovat se jakýmkoli způsobem. Po celou dobu Adkins rád spolupracoval s předními herci – taková spolupráce ho nejen bavila, ale také se mnohému naučil. Když si Seth Adkins zahrál ve filmu Především nikomu neublížím, okamžitě si získal uznání zástupců širokého publika. Snímek byl nesmírně náročný, ale zároveň Sethovi pomohl uvědomit si mnoho důležitých věcí, aby pochopil smysl a hodnotu lidského života.

Seth se podílel na natáčení několika televizních seriálů, které mu rovněž přinesly úspěch a diváckou oblibu. Za hereckou činnost získal Seth Adkins několik ocenění, včetně cen Hollywood Reporter YoungStar Awards a Young Artist Awards.


30.10.1989
Albuquerque, New Mexico, USA
Seth Adkins csfd

50 k 1Za hraniciNaši a jáThe Odd Way HomeTady to musí býtPrivilegedBecoming EduardoPirate CampŠpatné zprávy pro MedvědyOpičí agentThe FailuresVítr v srdciParanormal GirlGeppettoOdloučené dítěMalí géniovéPirates of the PlainThe PromiseStirTitanicVolejte SauloviPoslovéDrsný šerifHavárieNámořní vyšetřovací službaZápadní křídloKriminálka MiamiSoudkyně AmyChameleonPohotovostThe Wonderful World of DisneySabrina - mladá čarodějniceSmall TalkKaren Black: Actress at Work


Aktualizace osobnostního profilu Seth Adkins: 11.11. 2023 15:44