Trevor Blumas 39 let


Kanadský herec, zpěvák a skladatel Trevor Blumas se narodil 16. října 1984 v kanadském Londýně. Studoval hudbu, tanec, drama a umění na Lester B. Pearson School for the Arts. Byl členem Original Kids Theatre Company spolu s Rachel McAdams a Amber Marshall. Divadelní zkušenosti získal v hrách My Fair Lady, How to Eat Like a Child po boku sestry Jaclyn nebo jako Michael v Casey. Podílel se na workshopu v souvislosti s prestižním shakespearovským festivalem Stratford v Jižním Ontariu. Navázal dalším studiem filmu v Santa Monica College a na University of Toronto oborů kinostudium a historie umění. Mimo hraní v oblasti hudby jako dospívající sklízel úspěchy s reggae kapelou Staylefish.

Trevor, přáteli přezdívaný „Big Bandit“, se nadále paralelně aktivně věnuje hudbě. Se svými dvěma sestrami Jaclyn a Allie pracuje na hudebním elektronickém projetku Doom Squad. Na počátku roku 2011 vydali debutové album s názvem Land O´Silver Birch a společně vykročili na turné západním pobřežím k jeho podpoře. Pohledný, 1.80 m vysoký patriot nosí na zádech kanadský znak symbolizující jeho původ. Je velkým fanouškem sportu, mezi nejoblíbenější patří fotbal, golf, tenis a snowboarding, který sám vášnivě provozuje a sponzoruje.


16.10.1984
Londýn, Ontario, Kanada
Trevor Blumas csfd

Too Young to MarryPrincezna leduSpoluvinaJane DoeNevyřčené tajemstvíOsmondoviVirtuální maminkaGólová výměnaMonet: Shadow and LightSeasons of LovePodezřelý cizinecWall, TheDinner at Fred'sSkladiště 13Little MenSměr jihThe Wonderful World of DisneyZemě: poslední konfliktTohle je pop


Aktualizace osobnostního profilu Trevor Blumas: 19.4. 2024 13:00