Sharon den Adel 49 let


Sharon, celým menom Sharon Janny den Adel, sa narodila 12.7.1974 vo Waddinxveene, v Holandsku. Je známa väčšinou ako speváčka holandskej symfonicko-metalovej kapely Within Temptation, založenej v roku 1996 ňou a jej partnerom, gitaristom Robertom Westerholtom, s ktorým má 3 deti.

Medzi jej obľúbenými kapelami nájdeme Orphanage, HIM či Type O Negative. Mnohokrát sa Sharon za kapelu vyjadrila, že ich dlhoročnou túžbou je napísať a nahrať hudbu pre filmy. Aj vďaka faktu, že filmy sú jednou z hlavných inšpirácii pri ich hudbe. V roku 2011 si svoj malý sen z malej časti splnili a na ich konto sa pripísali 3 krátke filmy s témou k ich albumu The Unforgiving. Medzi obľúbené filmy Sharon patria: X Men, Ospalá diera, Tanec s vlkmi alebo Interview s upírom.

Sama spolupracovala s mnohými kapelami, DJ-mi a spevákmi, ako sú Armin van Buuren, Anekke van Gierbsbergen a iní. Spolu s WT taktiež nahrali EP, na ktorom prerobili niektoré dnešné hity a prespievala "Smells Like Teen Spirit" od Nirvany.

V roku 2013 potvrdili nové EP, na ktorom sa zúčastní aj ex-speváčka skupiny Nightwish, Tarja Turunen.


12.7.1974
Waddinxveen, Nizozemsko
Sharon den Adel csfd

Within Temptation - UnforgivingWithin Temptation & The Metropole Orchestra: Black SymphonyWithin Temptation: The Silent Force TourWithin Temptation - Mother Earth TourWithin Temptation ft. Xzibit - And We RunWithin Temptation: Whole World is Watching ft. Dave PirnerWithin Temptation ft. Tarja: Paradise (What About Us?)Within Temptation: FasterWithin Temptation: Fire and IceWithin Temptation: Shot in the DarkWithin Temptation: SinéadWithin Temptation: UtopiaWithin Temptation: All I NeedWithin Temptation: The HowlingWithin Temptation: FrozenWithin Temptation: What Have You DoneWithin Temptation: AngelsWithin Temptation: MemoriesWithin Temptation: Stand My GroundWithin Temptation: Mother EarthWithin Temptation: Running up That HillWithin Temptation: Ice QueenZachraňme UkrajinuPaltrocast with Darren PaltrowitzIdols


Aktualizace osobnostního profilu Sharon den Adel: 25.3. 2024 06:47