Hillary Clinton 76 let


Bývalá ministryně zahraničních věcí Spojených států Amerických a první dáma Hillary Diane Rodham Clinton se narodila 26. října 1947 v Chicagu. Její otec vlastnil textilní továrnu a velkoobchod, matka byla v domácnosti. Od mládí byla Hillary aktivní v různých spolcích.

Působila v řadě organizací zabývajících se dobročinností pro děti, zasedala ve správní radě Wal-Martu. Když pracovala jako advokátka, tak vydělávala více než její muž. V roce 2009 se stala ministryní zahraničí USA ve vládě nového prezidenta Baracka Obamy, jehož byla největší soupeřkou v primárních volbách Demokratické strany.


26.10.1947
Chicago, Illinois, USA
Hillary Clinton csfd

ViceSnowdenWikiLeaksDiktátorW.The Rosa Parks StorySusan B. Anthony Slept HereAkta XMurphy BrownPaní ministryněWho Is America?Broad CityVyprávějStar Trek: EnterpriseNewsRadioCommitment to LifeFrontlineJoin or DieFIFA: Pod povrchemKurážSíť klamuThe First Ladies: Hillary ClintonDark Side of the '90sGossipOdhaleno: Lov na bin LádinaPharma BroQ: V oku bouřeThis Is Vermin SupremeWoodstock 99: Mír, láska a běsněníZlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismuAgenti chaosuDivided Hearts of AmericaDokonalá zbraňHillaryLegendární první dámyOut of ShadowsWilliam Jefferson Wilderness


Aktualizace osobnostního profilu Hillary Clinton: 19.11. 2023 11:59