Jolene Purdy 40 let


Jolene Aiko Purdy je americká filmová, televizní a muzikálová herečka. Narodila se ve znamení Střelce nedaleko kalifornského města Los Angeles, kde společně se svou rodinou a dvěma sestrami vyrůstala. Jolene pochází ze smíšeném rodiny, její matka je Japonka a otec je Žid.

V roce 2013 jsme ji mohli vidět jako jednu z hlavních rolí moderátorky místního rádia Dodee Weaver v úspěšném sci-fi seriálu Pod kupolí, natočeného podle knihy amerického spisovatele Stephena Kinga. V komediálním seriálu Orange Is the New Black z prostředí ženské věznice si zahrála vězeňkyni Stephanii Hapakukovou. V televizní minisérii WandaVision, podle komiksové předlohy studia Marvel, si zahrála sousedku hlavních hrdinů Beverly. Dále měla řadu epizodních rolí v seriálech Havaj 5-0, Benched, Doktoři a V zajetí kouzel.

Jolene měří 168 centimetrů a váží 80 kilogramů. Je vdaná za Chucka Brandta, se kterým má dceru a společně žijí v jižní Kalifornii. Mezi její koníčky patří čtení, fotografování, učení, cestování, posilovna a surfování na internetu.


9.12.1983
Redondo Beach, California, USA
Jolene Purdy csfd

UnseenDonnie DarkoCesta svatojánských mušekBílý lotosWandaVisionV zajetí kouzelDoktořiObchoďák Sedmé nebeHavaj 5-0Orange Is the New BlackHand of GodBenchedPod kupolíVychovávat HopeGleeGiganticPerníkový tátaDeset důvodů, proč tě nenávidímDo Not DisturbBostonská středníSoudkyně Amy'Donnie Darko': Production Diary


Aktualizace osobnostního profilu Jolene Purdy: 26.2. 2024 08:38