Zbyšek Horák 57 let


Zbyšek Horák se poprvé objevil ve sdělovacích prostředcích v roce 1985 jako hlasatel zpravodajství tehdejšího Československého rozhlasu. V devadesátých letech působil v soukromých rozhlasových stanicích (rádio Vox, Rádio Alfa) i na televizní obrazovce jako moderátor krátkých zpráv v České televizi, poté jako moderátor regionálního zpravodajství na TV Nova z Prahy a středních Čech. Na přelomu tisíciletí se vrátil do Českého rozhlasu, kde se podílel kromě jiného na vzniku regionální stanice Český rozhlas Region střední Čechy.  V roce 2004 se objevil znovu na TV Nova jako představitel totalitního hlasatele zpráv z retroshow pořadu TV Nova Tenkrát na východě. Vidět Zbyška Horáka je možné v malé roli v Bastardech (2010).

Známý je jeho dabing Jeremy Clarksona, jednoho ze tří moderátorů legendární motoristické show Top Gear z produkce BBC, v Česku vysílá Prima Cool. Známý je také jeho čtený komentář reportáží v pořadu Toulavá kamera na České televizi.


26.5.1966
Československo
Zbyšek Horák csfd

KryštofNěžné vlnyBastardiModrý kódPrvní májKolbenRok v polabském lužním leseSoučasnost minulostiMetro IV.C1Tenkrát na východěToulavá kamera


Aktualizace osobnostního profilu Zbyšek Horák: 11.4. 2024 06:36