Tom Hopper 39 let


Tento bez čtyř centimetrů dva metry vysoký Angličan se narodil v hrabství Leicestershire, kde zároveň navštěvoval základní a střední školu. Právě tehdy poprvé přičichl k herectví, navštěvoval dramatický spolek a dokonce si zahrál v několika hrách a muzikálu. Rose Bruford College, univerzita herectví v Londýně, byla tedy logicky dalším krokem na cestě začínajícího herce.

Stejně jako seriálová tvorba rozkvétá i ta filmová. První velkou filmovou rolí je Asbjorn z Bojovníků severu: Ságy Vikingů, která zcela kontrastuje s tou v romantické komedii Jsem božská. Zapomenout nelze ani na jednoho z hlavních členů odboje v Terminátor: Temný osud. Úspěšným filmovým rokem byl pro Toma rok 2021, kdy si zahrál hned ve 3 akčních hitech – SAS: Zrození Černé labutě, Zabijákova žena & bodyguard a Resident Evil: Raccoon City.

V roce 2014 se oženil s herečkou Laurou Higgins (která přijala jeho příjmení), mají spolu 2 děti – dceru Truly Rose a syna Freddieho, který má diagnostikovaný autismus. Společně žijí v Londýně.


25.1.1985
Coalville, Leicestershire, England, Velká Británie
Tom Hopper csfd

Láska ve vileResident Evil: Raccoon CitySAS: Zrození Černé labutěZabijákova žena & bodyguardTerminátor: Temný osudJsem božskáKill RatioBojovníci severu: Sága VikingůColdKnights of BadassdomTormentedSaxonUmbrella AcademyHra o trůnyPod černou vlajkouPovstání barbarůDobrej policajtMerlin


Aktualizace osobnostního profilu Tom Hopper: 3.11. 2023 09:41