Filmové informace

Tváří v tvář csfd

Tváří v tvář

Info
Itálie - Španělsko, 1967, 108 min (Alternativní 93 min)
Žánr
Western - Dobrodružný
Režie
Sergio Sollima
Hrají
Tomas MilianGian Maria VolontéWilliam BergerJolanda ModioCarole AndréÁngel del PozoGianni RizzoNello PazzafiniLinda VerasNicoletta MachiavelliLidia Alfonsi
Téma

Popis filmu Tváří v tvář 1967

Zlo je nakažlivé... Učitel a vzdělanec Brett Fletcher (Gian Maria Volonté) odjíždí z Bostonu na americký Západ, aby si v teplém podnebí vyléčil tuberkulózu. Záhy je však unesen nebezpečným banditou Beauregardem Bennettem (Tomas Milian) a konfrontován s násilím, všudypřítomnou smrtí, ale zároveň i s neomezenou svobodou: poznává zkrátka Divoký západ, kde platí zákon silnějšího a ne zákony civilizace. Zatímco Beauregard začíná pod vlivem inteligentního Fletchera pochybovat o svých činech, Fletcher je násilím a nově nabytou mocí čím dál více okouzlen… Rok po úspěšné Velké přestřelce (1967) natočil režisér Sergio Sollima zvláštní western, který se spíše než na pomstu či peníze zaměřuje na vývoj postav a filozofický rozměr zla. Tváří v tvář se vyznačuje pro žánr až netypickou hloubkou, přesto však nabízí vše, na co jsme u pravého spaghetti westernu zvyklí – prach, krev, kulky i hudbu Ennia Morriconeho. (Česká televize)


Související filmy

Velký soubojCorri, uomo, corriMimo zákonVelká přestřelka

Aktualizace: 2024-4-20

Tváří v tvář -  - Filmer.cz


Tváří v tvář - Gian Maria Volonté


Tváří v tvář - Tomas Milian


Tváří v tvář - Tomas Milian  Gian Maria Volonté

Tváří v tvář ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tváří v tvář online
94





Vyzkoušejte: