Filmové informace

Záhady Slavičího domu csfd

Záhady Slavičího domu

seriál

Info
Velká Británie, 1984, 4 h 10 min (Minutáž: 50 min)
Žánr
Krimi
Režie
John Gorrie
Hrají
Roy MarsdenJohn VineJoss AcklandRichard MarnerGraham FaulknerNicholas CoppinForbes CollinsLiz FraserDeborah FindlayDavid SwiftEllen Thomas
Téma

Popis seriálu Záhady Slavičího domu 1984

Internát nemocnice Johna Carpendara blízko Londýna je poklidné místo, v němž po léta vládne pořádek a harmonie. Vše se změní, když ve Slavičím domě, staré části internátu, dojde k záhadným vraždám dvou mladých ošetřovatelek. V nemocnici je shodou okolností přítomný inspektor Scotland Yardu Adam Dalgliesh, známý svým bystrým úsudkem. Dalgliesh, jenž nemá ve zvyku dávat vrahovi příliš mnoho času, se ihned pustí do intenzivního vyšetřování. Pomocníkem je mu ambiciózní detektiv Massingham, který náročnou práci odlehčuje mírným rebelantstvím a humorem. Z výslechů a pozůstalých věcí po dívkách vyvstává pozvolna vyvstává příběh, který sahá za stěny nemocnice a daleko do minulosti. Utajené lásky, žárlivost a intriky uzavřené komunity, poskytují dostatek motivů pro spáchání dalších zločinů. Při jejich odhalování se v ohrožení života ocitne i Dalgliesh. Někdo je evidentně schopný zabíjet jenom proto, aby nebylo prozrazeno tajemství. (Česká televize)


Související filmy

Epizoda 1Vraždy v muzeuSmrt pod ochranou církveJistá spravedlnostPrvotní hříchPřípad vražedné mánie

Aktualizace: 2024-1-13

Záhady Slavičího domu -  - Filmer.cz


Záhady Slavičího domu - Roy Marsden


Záhady Slavičího domu - Roy Marsden


Záhady Slavičího domu - Roy Marsden

Záhady Slavičího domu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Záhady Slavičího domu online
198





Vyzkoušejte: