Filmové informace

Tarzoon la honte de la jungle csfd

Tarzoon, la honte de la jungle

Info
Belgie - Francie, 1975, 85 min (Directors Cut: 79 min)
Žánr
Dobrodružný - Animovaný - Komedie - Pornografický
Režie
Picha
Hrají
Bernard DhéranRoger CarelArlette ThomasBill MurrayJohn BelushiAdolph CaesarPierre TrabaudGuy PiérauldClaude BertrandPaule EmanueleGeorges Aminel

Popis filmu Tarzoon la honte de la jungle 1975

Královna Bazonga je zlá, plešatá a má 14 prsů. Žije ve vzducholodi v jeskyni v úpatí horských úbočí (při pohledu zdálky značně "připomínající" vagínu mezi ženskými stehny) v divoké části Afriky zvané "Bush country" (buš je označení pro nekultivované porosty v Africe, v roce 1975 ještě nebyl G. W. Bush presidentem USA). Bazonga chce ovládnout celý svět, ale k tomu požaduje, aby byla a) méně ošklivá b) narostly jí vlasy c) ukazovala jen dvě ňadra. První bod bude chtít lepší makeup, třetí bod pečlivé oblečení a její dvouhlavý asistent jí navrhuje pro bod druhý transplantaci pokožky hlavy. Bazonze se líbí vlasy June, manželky vládce džungle Shamea (= ostuda), a pošle armádu svých penisovojáků, aby ji unesli. June mezitím vykopla Shamea z postele, protože jí to neudělal podle představ, a spí s Flickem, což je opičí kámoš jejího manžela. Penisovojáci vtrhnou do džungle a po menší orgii June unesou. Jenže ta přitom ječí tak, že to uslyší Shame a vydá se s Flickem po stopách vojska June zachránit. Po cestě narazí na havarované letadlo s čtyřčlennou "vědeckou" výpravou, která hledá jeho království, aby získala slávu, a Shamea zavře do klece. Naštěstí 3 ze 4 členů včas sežerou lidožravé opice (přežije jen Stella Starlet) a výprava za June může pokračovat. Když Shame pronikne do jeskyně a vzducholodi, Bazonga mu nabídne, aby vládli světu společně, což ho nenaplní nadšením a dožaduje se June. Po menších bojích vypukne ve vzducholodi požár, vojáci se zachrání tím, že vlezou do kondomů a naskáčou Bazonze do vagíny, poradcovy hlavy se pohádají a jedna zabije druhou, zbylá pak zahyne při požáru. Zachrání se v padáku June a Shame? Dostanou se z jeskyně, která se hroutí? A podaří se Stelle Starlet, která se stala královnou kmene lidožravých opic, dobýt Hollywood, jak zamýšlí? Politicky výrazně nekorektní a erotická animovaná komedie vznikla v belgicko-francouzské koprodukci. (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-2
Reklama:

Tarzoon, la honte de la jungle ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tarzoon, la honte de la jungle online
11




Vyzkoušejte: