Filmové informace

Návrat do ráje csfd

Návrat do ráje

seriál

Info
Austrálie - USA, 1986, 22x60 min
Žánr
Drama - Romantický - Thriller
Režie
Karen Arthur
Hrají
Rebecca GillingJames SmiliePeter CousensOlga DickieKeith AberdeinNicola PaullJohn LeyBill KerrSaskia PostMaggie BlincoRocky McDonald

Popis seriálu Návrat do ráje 1986

Bohatá dědička Stephanie Harperová musela bojovat o svůj život a postavení se svým manželem a bývalou přítelkyní Jilly. Nyní po sedmi letech Jilly znovu vejde Stephanii do života. Jilly po propuštění z vězení, kde si odpykávala trest za vraždu, odhaluje skutečnost, že obě rivalky jsou nevlastní sestry. Veškerý majetek však otec Harper odkázal pouze Stephanii, která nabídne Jilly odstupné. Ta v sobě nese nenávist k rodině a začne dělat vše pro získání celého dědictví. Novým mužem v životě těchto atraktivních žen je elegán Jake Sanders, jenž je bratrem Grega Marsdena. Sanders intrikuje a vnáší pochybnosti do harmonického vztahu Stephanie a šarmantního chirurga. Do děje zasahují i děti hlavní hrdinky, které mezitím vyrostly. Sarah řeší svůj citový vztah ke dvěma mladíkům a lehce nevyzpytatelný a chvílemi bezradný Dennis svými maléry matce hodně zkomplikuje život. Dramatický příběh bohaté dědičky Stephanie Harperové natolik diváky zaujal, že tvůrci natočili v roce 1986 toto volné pokračování. Děj znovu nabízí nelítostný zápas dvou žen, které spolu bojují o majetek, postavení i prestiž. Stephanii opět ztvárnila Rebecca Gillingová, roli Jilly však museli tvůrci přeobsadit – namísto Wendy Hughesové ji v nové řadě hraje neméně talentovaná Peta Toppanová. Melodramatický seriál ve stylu výpravné soap opery, jehož zpracování odpovídá době vzniku, nabízí i po letech nenáročnou zábavu.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Návrat do ráje

Aktualizace: 2023-10-31

Návrat do ráje -  - Filmer.cz


Návrat do ráje -  - Filmer.cz


Návrat do ráje -  - Filmer.cz


Návrat do ráje -  - Filmer.cz

Návrat do ráje ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Návrat do ráje online
19




Vyzkoušejte: