Filmové informace

De quoi tu te mêles Daniela! csfd

De quoi tu te mêles Daniela!

Info
Francie - Západní Německo, 1961, 83 min
Žánr
Drama
Režie
Max Pécas
Hrají
Ivan DesnyElke SommerHelmut SchmidDanik PatissonRené DaryAndré DumasKäthe HaackEddy MitchellAlbert DinanPaulette FrantzRobert Blome

Popis filmu De quoi tu te mêles Daniela! 1961

Daniela (Elke Sommer) je modelka, kterou narychlo posílají do Říma na přehlídku, protože její kolegyně byla za podivných okolností zavražděna. Poměrně rychle tam ale pochopí, že módní salón hraběte Castellaniho (Ivan Desny), se kterým má smlouvu, slouží – mimo jiné – jako zástěrka pro pašování a špionáž. Smlouva, kterou hrabě nabídl, je docela výhodná, ale Daniela tuší, že má i jiné úmysly, které se jí týkají. Když je na recepci zavražděna i Esmeralda (Claire Maurier), milenka hraběte, dostane se Daniela přímo do centra tahanic, sporů a bojů mezi agenty, kteří hledají ukrytý mikrofilm.  V mondénním prostředí klubů a přehlídek, mezi krásnými manekýnami a dobře oblečenými muži je těžké zjistit, kde je kdo. Například je její soused z hotelu Karl Bauer (Helmut Schmid) opravdu novinář a je jeho zájem o ni motivován „počestně“  sexem, nebo mu jde hlavně o mikrofilm? (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-5
Reklama:

De quoi tu te mêles Daniela! -  - Filmer.cz


De quoi tu te mêles Daniela! -  - Filmer.cz


De quoi tu te mêles Daniela! -  - Filmer.cz


De quoi tu te mêles Daniela! -  - Filmer.cz

De quoi tu te mêles Daniela! ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát De quoi tu te mêles Daniela! online
19




Vyzkoušejte: