Filmové informace

Moj bojevoj rasčjot csfd

Moj bojevoj rasčjot

Info
Sovětský svaz, 1987, 99 min
Žánr
Dobrodružný - Válečný
Režie
Valerij Martynov
Hrají
Natalija JegorovaSvětlana Vadimovna KopylovaValerij PrijomychovLjudmila PoljakovaLev BorisovLjudmila DmitrijevaJurij ZajcevAlexej Krymov

Popis filmu Moj bojevoj rasčjot 1987

Před rokem a půl odešli přímo z desáté třídy tři kamarádi na frontu. Dnes se vrátil s následky po těžkém zranění Sergej jako jediný z nich. Je mu 18 a nastoupil znovu do školy, aby měl ukončenou docházku. Ale i když je věkem jen o jeden ročník výše, válečná zkušenost ho od nových spolužáků izoluje. Jen spolužačka Lena má k němu blíže – celou dobu, kdy byl na frontě, mu psala dopisy a posílala mu balíčky. V té době ve městě roste banditismus a jeho nejhorším projevem jsou vraždy příslušníků bezpečnosti. Sergej se rozhodl pátrat na vlastní pěst, ale už první zločinec, na kterého narazil na tržišti, ho vážně postřelil. Do nemocnice za ním dochází Lena, ale Sergej se psychicky sesypal. Lena se rozhoduje k pacientovi pozvat Sergejovy bojové druhy a jejich návštěva ho skutečně zase zvedla z postele. A společně se vydali zatočit se zločinem ve městě. (chamonix)



Aktualizace: 2023-10-1
Reklama:

Moj bojevoj rasčjot ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Moj bojevoj rasčjot online
2




Vyzkoušejte: