Filmové informace

Kabaret Pot a Lesk aneb azyl pro všechny druhy umění csfd

Kabaret Pot a Lesk aneb azyl pro všechny druhy umění

divadelní záznam

Info
Česko, 2021, 73 min
Žánr
Taneční
Režie
Rostislav Novák ml.
Hrají
Mirek KosíkBára HalčákováŠárka ŘíhováDaniel KomarovJiří WeissmannMichal BoltnarŠárka Fülep BočkováSaša VolnýFilip ZahradnickýAdéla MíškováNaim Ashhab

Popis divadelní záznamu Kabaret Pot a Lesk aneb azyl pro všechny druhy umění 2021

V létě 2021 otevřelo divadlo Jatka78 svou letní scénu – divadelní šapitó Azyl78. Unikátní stan pro 520 diváků byl ušit na míru cirkusovými mistry v Itálii. Pokřtěn byl právě představením Pot a lesk aneb azyl pro všechny druhy umění, které vzniklo speciálně k zahájení první sezóny nového kulturního domova a znovu se již nikdy v této podobě nebude opakovat. Kabaretní show plná hudby, tance a akrobacie velkolepě otevřela program Azylu78. Při této příležitosti vystoupili desítky umělců z nejrůznějších divadel a uměleckých uskupení (Cirk La Putyka, Dekkadancers, PKF – Prague Philharmonia...). Pokřtili kruh kruhem. Vlastním rituálem. A hlavně velkolepě oslavili samotnou kulturu. (Film Naživo)



Aktualizace: 2023-12-24
Reklama:

Kabaret Pot a Lesk aneb azyl pro všechny druhy umění CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kabaret Pot a Lesk aneb azyl pro všechny druhy umění online
4




Vyzkoušejte: