Filmové informace

Nová škola šaolinu csfd

Nová škola šaolinu

Info
Hongkong, 1976, 78 min
Žánr
Akční - Drama
Režie
Ma Wu
Hrají
Alexander Sheng FuJenny TsengLung-Wei WangKar-Yan LeungJamie LukPhillip KwokHui-Lou ChenMao ShanLik WongStephan YipTak Tang
Téma

Popis filmu Nová škola šaolinu 1976

Zhong Jian (Alexander Fu Sheng), mladý a arogantní kočí zachrání život mladé ženě napadené pouličním výtržníkem (Leung Kar-Yan). Jian ho lehce přemůže, ale místo aby ho zabil, ho nechá jít, což se ukáže jako chyba - pobuda ho bodne zezadu a uteče. Rána naštěstí není velká a Jian se rychle uzdraví. Jian bydlí se svým strýcem v malém panelovém domě, kde sousedi nejsou moc zvědaví na jeho nevychované způsoby. Dokonce i jeho kung-fu mistr ho odmítá učit, protože se zaplétá s pouličními gangy. Během několika příštích dnů se jeden z gangů pod vedením Feng Tian-Shana (Wang Lung-Wei) rozhodne napravit si reputaci a při pátrání po Jianovi zlikvidovat všechna místní koňská spřežení. Rozpoutá se menší bitka - a když se Jianovi postaví Feng, Jian zjistí, že s vůdcem gangu se sám nedokáže vůbec měřit. Zachrání až ho jeho mistr kung-fu - ani ten však sám Fenga porazit nedokáže. Má však pro Jiana jiné řešení. Odvede Jiana na malou samotu v horách, kde žije shaolinský mnich - ten souhlasí s tím, že naučí Jiana umění Choy Li Fut. Zpočátku však Lian tahá jen dvě vědra z vodou tam a zpátky na vzdálenost deset mil - a tak není divu, že v učení dlouho nevydrží. Když se však vrátí do města, zjistí, že jeho kung-fu mistr byl brutálně zavražděn Fengem. Když ho přejde vztek, rozhodne se Jian vrátit se do hor a dokončit svůj výcvik - a pomstít se Feng Tian Shanovi!
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Fu jian Shao Lin quan

Aktualizace: 2023-11-6

Nová škola šaolinu -  - Filmer.cz


Nová škola šaolinu -  - Filmer.cz


Nová škola šaolinu -  - Filmer.cz


Nová škola šaolinu -  - Filmer.cz

Nová škola šaolinu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Nová škola šaolinu online
38




Vyzkoušejte: