Filmové informace

The Good Life csfd

The Good Life

seriál

Info
Velká Británie, (1975–1978), 14 h 35 min (Minutáž: 26–30 min)
Žánr
Komedie
Režie
Bob Larbey
Hrají
Richard BriersFelicity KendalPenelope KeithPaul EddingtonRobert LindsayGeorge ColeDesmond Cullum-JonesJames CossinsLionel WheelerJohn LawrenceFrank Gatliff

Popis seriálu The Good Life 1975

Britský televizní seriál, vysílaný v letech 1975 - 1978 sleduje manželskou dvojici Toma a Barbaru Goodovy (Richard Briers a Felicity Kendall), kteří se na prahu čtyřicítky rozhodnou zásadně změnit způsob života. Tom odejde z postu manažera a spolu se ženou začnou ve svém předměstském domku žít ekologicky a soběstačně. Jejich střídavě úspěšné pokusy s pěstováním vlastní zeleniny, výrobou oděvů, chovem domácích zvířat, výrobou vlastní elektřiny, zužitkováváním zvířecích a lidských výkalů k produkci metanu apod. vedou k řadě komických situací. Vděčnými postavami jsou i jejich přátelé Margo a Jerry (Paul Eddington a Penelope Keith, známí z pozdějších seriálů Jistě, pane ministře, resp. To the Manor Born) reprezentující tradiční středostavovský životní styl, se kterým se Goodovi rozhodli rozejít.  V roce 2004 se v anketě BBC o nejlepší britský sitcom umístil na 9. místě. (Bluerider)


Související filmy

Season 1

Aktualizace: 2023-10-30
Reklama:

The Good Life -  - Filmer.cz

The Good Life ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Good Life online
18




Vyzkoušejte: