Filmové informace

Dont Just Lie There Say Something csfd

Dont Just Lie There, Say Something

Info
Velká Británie, 1973, 91 min
Žánr
Komedie
Režie
Bob Kellett
Hrají
Leslie PhillipsJoan SimsJoanna LumleyPeter CellierDerek RoyleKaty ManningDerek GriffithsBrian RixMyra FrancesDiane LangtonGabrielle Daye

Popis filmu Dont Just Lie There Say Something 1973

Ministr britské vlády sir William Mainwaring-Brown (Leslie Phillips) veřejně bojuje za očistu Británie od nemorálnosti (je rok 1973 a šedesátá léta jsou už pryč). To, že předkládá zákon na ochranu mravopočestnosti, proti násilí a sexu v médiích, mu ovšem vůbec nebrání v tom, aby spal se svou sekretářkou slečnou Giselle Parkynovou a taky s Wendy, manželkou významného novináře. Proti ministrovi aktivně bojuje skupinka hippies vedená jistým Johnnym a ti se rozhodnou unést Barry Ovise, nejlepšího ministrova přítele a sponzora, a to přímo z cesty do kostela, kde si zamýšlí vzít svou snoubenku Jean. Ovis jim ale uteče, takže policejní razie v sídle hippies, která tam podle plánu měla Ovise nachytat uprostřed „pustých orgií“, zaklapne naprázdno. Ovis se chce ukrýt v ministrově londýnském bytě, kam ho ale sleduje Edith, jedna z hippies. Jenže ministr si zrovna chce ve svém bytě užívat se sekretářkou (které jde hlavně o to, aby její otec dostal tučné vládní zakázky). Jak ale ukrýt ministrovo pokrytectví před vyšetřujícím inspektorem Ruffem a taky před ministrovou manželkou Birdie (Joan Sims), milenkou Wendy, hippies a opozičními politiky? Filmová adaptace populární divadelní hry je z roku 1973, kdy museli dva ministři opravdu odstoupit pro sexuální skandály s prostitutkami. (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-12
Reklama:

Dont Just Lie There, Say Something ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dont Just Lie There, Say Something online
5




Vyzkoušejte: