Filmové informace

Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout csfd

Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout

TV film

Info
Československo, 1964, 59 min
Žánr
Muzikál
Režie
Zdeněk Podskalský st.
Hrají
Josef BeyvlPavlína FilipovskáLubomír Lipský st.Nataša GollováMiloš KopeckýJosef ZímaJiří LírEdita ŠtaubertováJosef Koníček

Popis tv filmu Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout 1964

První rakousko-uherský muzikál podle francouzského komediálního dramatika Eugèna Labiche. V lázeňském hotýlku čeká půvabná paní Slavíčková (P. Filipovská) ve společnosti své tety (N. Gollová) na příjezd manžela (L. Lipský). Dvoří se jí mladý Dalibor z Picmauzů (J. Zíma) a její krásu obdivuje také bývalý notář pan Imršvarc (J. Beyvl). Hned po příjezdu se pan Slavíček setkává v hotelové hale s Daliborem z Picmauzů, svým přítelem. Pan Slavíček mu prozradí svůj trik, jak úspěšně svádět vdané ženy. Nyní je šťastně ženatý a už ho nebude potřebovat. Netuší, že tou, kterou má přítel v hledáčku, je jeho vlastní manželka... Režisér Zdeněk Podskalský měl rád muzikály, hudební grotesky a kabarety. V roce 1964 zrežíroval hudební hříčku Trik aneb jak dámu okouzlit aneb jak manžela oblafnout. Natočil tak povedenou taškařici o tom, jak se život zkomplikuje, když se z úspěšného svůdce vdaných žen stane manžel. Autorem předlohy hudební komedie byl Eugene Marin Labiche (1815–1888), francouzský autor populárních vaudevillů, divadelních frašek a situačních komedií. Nejznámější z nich je Slaměný klobouk. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-2-10

Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout -  - Filmer.cz


Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout - Miloš Kopecký


Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout - Pavlína Filipovská


Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout - Lubomír Lipský st.  Jiří Lír

Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout online
30




Vyzkoušejte: