Filmové informace

Akta X – Akta 1 Neotevřená akta csfd

Akta X – Akta 1: Neotevřená akta

video kompilace

Info
USA, 1995, 135 min
Žánr
Drama - Horor - Sci-Fi - Thriller
Režie
Rob Bowman
Hrají
David DuchovnyGillian AndersonMitch PileggiWilliam B. DavisNicholas LeaPeter DonatJohn NevilleWalter GotellFloyd 'Red Crow' WestermanChris Cartervíce

Popis video kompilaceu Akta X – Akta 1 Neotevřená akta 1995

Přijde čas, kdy lži budou znovu přezkoumány a pravda odhalena. Pro agenta FBI Foxe Muldera tento čas právě nadešel. Když anarchista nalezne akta "UFO", přísně utajovaná Ministerstvem obrany, je to pro speciálního agenta FBI Foxe Muldera první článek ze sérií lží a záhad. Pátrání ho přivádí do pouště, kde je po mnoho let zdánlivě pohřbeno mimozemské plavidlo. Po dobu tajného vyšetřování musí Mulderova partnerka, agentka Dana Scullyová, lhát, aby ho ochránila. Kdosi ve vládě totiž chce, aby tajemství UFO zůstalo pohřbeno a neštítí se ničeho, aby agenty Muldera a Scullyovou zastavil. Ani vraždy. Každá odhalená lež vás vtahuje hlouběji do intrik - až nedokážete rozlišit dobré lidi od zlých. Tam někde venku je pravda... (Bontonfilm)


Související filmy

Akta X: Chci uvěřitThe Lone GunmenAkta X: RekviemAkta X: SamanthaAkta X: BiogenezeAkta X: Jedináček

Aktualizace: 2023-10-15
Reklama:

Akta X – Akta 1: Neotevřená akta ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Akta X – Akta 1: Neotevřená akta online
550





Vyzkoušejte: