Filmové informace

Ztracený obzor csfd

Ztracený obzor

Info
USA, 1937, 132 min
Žánr
Dobrodružný - Fantasy - Drama - Mysteriózní
Režie
Frank Capra
Hrají
Ronald ColmanJane WyattEdward Everett HortonJohn HowardThomas MitchellMargoIsabel JewellH.B. WarnerSam JaffeWillie FungDavid Torrence

Popis filmu Ztracený obzor 1937

Skupina Evropanů se při útěku z válkou ohrožené Indie dostává za záhadných okolností do Tibetu. Zde stráví delší čas v před civilizací ukryté lamaserii Shangri Lah, kde, narozdíl od okolního světa vládne mír, harmonie a dokonalost. Toto mysteriózní, duchovnem protkané prostředí působí na charaktery návštěvníků spolu s faktem, že jejich příchod a pobyt nejsou zcela dobrovolné. Každý z nich se s rozporem, zda vyměnit nový život v pozemském ráji za nejistotu a utrpením vykoupenou svobodu, vyrovnává po svém. Film je adaptací knihy Jamese Hiltona a obsahuje ztracené a nově zrekonstruované scény, v nichž jsou často po létech znovuobjevené dialogy doprovázeny ilustrativními fotografiemi. (revere)


Související filmy

Lost HorizonShangri-La

Aktualizace: 2023-11-20

Ztracený obzor -  - Filmer.cz


Ztracený obzor - Edward Everett Horton  Isabel Jewell  John Howard


Ztracený obzor - John Howard  Margo  Ronald Colman


Ztracený obzor - Ronald Colman

Ztracený obzor ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ztracený obzor online
15




Vyzkoušejte: