Filmové informace

Lovec csfd

Lovec

Info
USA, 1980, 97 min (Alternativní 94 min)
Žánr
Akční - Thriller - Životopisný
Režie
Buzz Kulik
Hrají
Steve McQueenEli WallachKathryn HarroldLeVar BurtonBen JohnsonTracey WalterTony BurtonTaurean BlacqueTeddy WilsonLuis AvalosThomas Rosales Jr.
Téma

Popis filmu Lovec 1980

Není už jako zamlada, ale pořád umí být nebezpečný... Ralph Thorson, přezdívaný Taťka, se živí tím, že loví kriminálníky, kteří porušili podmínky kauce. Je už trochu starý na to, aby se za mladými delikventy honil po ulicích, ale naštěstí má natolik silnou autoritu, že si s darebáky poradí bez větších problémů. Na rodinný život stále nepomýšlí, i když jeho přítelkyně Dotty má krátce před porodem. Ralph nechce, aby na něm byla Dotty závislá, protože jeho povolání je někdy přece jen nebezpečné. Ve skutečnosti je to však mnohem horší, než si Ralph myslí. Vyhlédl si ho totiž zabiják Mason, kterého kdysi Ralph odvedl do vězení. A ten je rozhodnutý, že se Ralphovi za každou cenu pomstí… Film režiséra Buzze Kulika vznikl v roce 1980 na motivy života skutečného lovce lidí Ralpha Thorsona. Snímek se stal posledním ve filmografii předčasně zemřelého Stevea McQueena. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-13

Lovec -  - Filmer.cz


Lovec - Steve McQueen


Lovec - Steve McQueen


Lovec - Steve McQueen

Lovec ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Lovec online
101





Vyzkoušejte: