Filmové informace

Klíčem je strach csfd

Klíčem je strach

Info
Velká Británie, 1972, 99 min
Žánr
Akční - Krimi - Drama - Thriller
Režie
Michael Tuchner
Hrají
Barry NewmanSuzy KendallJohn VernonBen KingsleyRay McAnallyJohn AldersonJames BerwickHal GaliliPeter MarinkerDolph SweetElliott Sullivan

Popis filmu Klíčem je strach 1972

Muž, který přijde při letecké nehodě o rodinu, spřádá důmyslný plán na pomstu viníkům. Chce se dostat do blízkosti magnáta, jehož pachatelé požádali o pomoc se záchranou nákladu ztraceného letadla... John Talbot, odborník na záchranu a vyzvedávání vraků z vody, se stane svědkem vraždy své ženy i dítěte. Po neúspěšné spolupráci s policií Talbot zosnuje vlastní plán, jak předat vrahy své rodiny do rukou spravedlnosti. V přestrojení za zločince zinscenuje fingovanou vraždu policisty a unese Sarah Ruthvenovou, dědičku ropného impéria. Talbotova předstíraná troufalost zaujme vůdce zločineckého podsvětí, který chce zachránit cennosti z paluby havarovaného letadla, jehož trosky skončily na mořském dně. Jenže Talbot ví, že je tento muž odpovědný za smrt jeho rodiny a rozhodne se zařídit, aby se z výpravy za záchranou trosek letadla už nikdy nevrátil. (Cinemax)



Aktualizace: 2024-3-30

Klíčem je strach -  - Filmer.cz


Klíčem je strach - Suzy Kendall  Barry Newman


Klíčem je strach - Barry Newman


Klíčem je strach - Suzy Kendall  Barry Newman

Klíčem je strach ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Klíčem je strach online
105





Vyzkoušejte: