Filmové informace

Poplach v cirkuse csfd

Poplach v cirkuse

Info
Východní Německo, 1954, 86 min
Žánr
Krimi - Drama - Dobrodružný
Režie
Gerhard Klein
Hrají
Ernst-Georg SchwillErwin GeschonneckUlrich TheinJean BrahnKarl KendziaUwe-Jens PapeHorst GieseWolfgang HübnerHorst TorkaFritz DechoArthur Reppert

Popis filmu Poplach v cirkuse 1954

Celovečerní umělecký film DEFY je dobrodružný a napínavý a přitom je vlastně zároveň úspěšnou sociální studií o dnešním životě mladých Němců ze západního sektoru Berlína. Materiál k tomuto poutavému vyprávění poskytla autorům skutečná událost. - Dva mladí obyvatelé západního Berlina, Max a Klaus, se cvičí v boxu. Nemají však ani peníze na zakoupení boxerských rukavic. Jejich dosavadní úspory padnou v oběť nemilosrdnému domácímu, který chtěl Klausovu matku vyhodit z bytu pro neplacení činže. Aby si vydělali peníze, přistoupí na návrh barmana Klotta, který chce ukrást z cirkusu ve východním Berlíně vzácné koně. Chlapci mají pomáhat při této akci. Klaus se však mezitím seznámil s jedním východoněmeckým studentem a jeho prostřednictvím poznal velké perspektivy života v demokratickém Německu. Nechce pomáhat ve zločinné akci; uvědomí lidovou policií, která krádež v posledním okamžiku znemožní. (Filmový přehled)



Aktualizace: 2023-10-30

Poplach v cirkuse - Uwe-Jens Pape


Poplach v cirkuse - Uwe-Jens Pape


Poplach v cirkuse - Ernst-Georg Schwill  Erwin Geschonneck


Poplach v cirkuse - Erwin Geschonneck  Uwe-Jens Pape

Poplach v cirkuse ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Poplach v cirkuse online
5




Vyzkoušejte: