Filmové informace

Sir Gawain a Zelený rytíř csfd

Sir Gawain a Zelený rytíř

Info
Velká Británie, 1973, 93 min
Žánr
Dobrodružný - Fantasy
Režie
Stephen Weeks
Hrají
Murray HeadCiaran MaddenNigel GreenAnthony SharpRobert HardyDavid LelandMurray MelvinRonald LaceyIan RichardsonGeoffrey BayldonRobert Rietty

Popis filmu Sir Gawain a Zelený rytíř 1973

Mladý šlechtic, který se touží stát rytířem u dvora krále Artuše, přijme výzvu bojovat s válečníkem, mezi jehož smrtelné zbraně patří také kouzla. V tomto dobrodružném snímku se v hlavní roli, jako Sir Gawain, objevuje Murray Head, v roli Zeleného rytíře pak vystupuje Nigel Green. Zelený rytíř touží zničit rytíře ze dvora krále Artuše a všechny je vyzývá na smrtelný souboj. Gawain výzvu přijímá a Zelenému rytíři v boji utne hlavu. Ten si ji však nasadí zpět a vyzve Gawaina, aby vyřešil hádanku, jinak... Gawain má na to, aby Zeleného rytíře přelstil, a zachránil si tak svůj život, celý jeden rok. Snímek byl znovu natočen o jedenáct let později pod názvem Sword of the Valiant, s Milesem O’Keeffem a Seanem Connerym v hlavních rolích, a stojí za ním také stejní producenti.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-11-2

Sir Gawain a Zelený rytíř -  - Filmer.cz


Sir Gawain a Zelený rytíř -  - Filmer.cz


Sir Gawain a Zelený rytíř -  - Filmer.cz


Sir Gawain a Zelený rytíř -  - Filmer.cz

Sir Gawain a Zelený rytíř ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Sir Gawain a Zelený rytíř online
10




Vyzkoušejte: