Filmové informace

The Tomorrow People csfd

The Tomorrow People

seriál

Info
Velká Británie, 1973, 68x30 min
Žánr
Drama - Fantasy - Sci-Fi
Režie
Paul Bernard
Hrají
Geoffrey BayldonNicholas LyndhurstHilary MinsterDavid ProwsePeter DavisonAnulka DziubinskaPauline QuirkePercy HerbertVivien HeilbronHarold KasketJohn Hollis

Popis seriálu The Tomorrow People 1973

Tomorrow People [Ľudia zajtrajška] sú teenageri z Británie so špeciálnymi schopnosťami. Môžu spolu komunikovať s použitím telepatie a presúvať sa z miesta na miesto priestorovým skokom. S pomocou Tima (Philip Gilbert), ich hovoriaceho počítača, bojujú so zloduchmi zo zeme, ale aj z vesmíru. Na začiatku ich dobrodružstiev na ulici skolabuje mladík Stephen Jameson (Peter Vaughan-Clarke), ktorého zobďaleč pozoruje trojica mladistvých – John (Nicholas Young), Carol (Sammie Winmill) a Kenny (Stephen Salmon), ktorí sa spolu dorozumievajú iba svojimi myšlienkami. Carol príde za Stephenom do nemocnice a prezradí mu, že sa stal jedným z takzvaných Ľudí zajtrajška, ktorí predstavujú ďalšiu fázu ľudskej evolúcie. Tým však neodvratne vzbudil pozornosť svojho okolia, ktoré nemá voči nemu iba dobré úmysly. (Incantator)


Související filmy

Lidé zítřkaThe Tomorrow PeopleHrdinové: ZnovuzrozeníHeroes Reborn: Dark MattersVýjimečníHeroes: Destiny

Aktualizace: 2023-9-18
Reklama:

The Tomorrow People ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Tomorrow People online
9




Vyzkoušejte: