Filmové informace

Dva misionáři csfd

Dva misionáři

Info
Itálie - Francie, 1974, 98 min (Alternativní 89 min)
Žánr
Akční - Dobrodružný - Komedie
Režie
Franco Rossi
Hrají
Bud SpencerTerence HillRobert LoggiaJean-Pierre AumontJacques HerlinRiccardo PizzutiMaria Cumani QuasimodoLorenzo PianiMario PilarGiancarlo BastianoniLuigi Antonio Guerra

Popis filmu Dva misionáři 1974

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v rolích zbožných ochránců utlačovaných uprostřed tropického ráje... Na sklonku 19. století se evropské kolonie rozkládají prakticky po celé zeměkouli a jinak na tom není ani Karibik, kde se o vliv přetahují španělské, francouzské, holandské či britské obchodní společnosti. Pod vedením bezohledného markýze Gonzaga (Robert Loggia) se však evropští zástupci sjednotí do kartelu, který dolehne na chudé farmáře, zatímco bohatí obchodníci si budou dál cpát peníze do kapes. To by se ale v přístavu nesměla vylodit dvojice svérázných kněží s nákladem prvotřídního pepře. Pro otce Pedra (Bud Spencer) a otce G. (Terence Hill) to měla jednoduchá zastávka, kdy smění žoky koření za věci pro své ovečky, jako svíčky, bonbony a další moderní vymoženosti. Jenže okolnosti je vedou k trochu jinému výkladu Písma o lásce k bližnímu svému a s pomocí svatého Josífka udělí několika mocipánům řádně peprné kázání... Italsko-francouzská komedie s legendární dvojicí Bud Spencer a Terence Hill se sice odehrává v dalekých tropech, jejich světoznámé fackovačky a veletoče se však za oceánem nijak nezměnily a jsou srozumitelné ve všech jazycích. V pořadí už desátou spolupráci komediálního dua natočil florentský rodák Franco Rossi, který se pak nejvíce proslavil náročnými adaptacemi pro televizi jako Quo vadis (1985) nebo Dítě jménem Ježíš (1990). (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-6

Dva misionáři - Terence Hill  Bud Spencer


Dva misionáři - Terence Hill  Bud Spencer


Dva misionáři - Terence Hill


Dva misionáři - Bud Spencer  Terence Hill

Dva misionáři ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dva misionáři online
65





Vyzkoušejte: