Filmové informace

Kekkon jubiwa monogatari csfd

Kekkon jubiwa monogatari

seriál

Info
Japonsko, 2024, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)
Žánr
Animovaný - Akční - Fantasy - Romantický - Dobrodružný - Komedie
Režie
Takaši Naoja
Hrají
Gen SatóAkari KitóŠigeru ČibaMikako KomacuHitomi UedaŠógo SakataMijuri ŠimabukuroAi KakumaAnna NagaseHitoši BifuKóiči Sóma

Popis seriálu Kekkon jubiwa monogatari 2024

Satou byl zamilovaný do své sousedky Hime od chvíle, kdy se ona a její dědeček objevili před deseti lety odnikud v záblesku světla. Doposud však nenabral dostatek odvahy, aby otevřeně vyznal své city. Od dětství Hime na řetízku kolem krku nosí dva tajemné prsteny, o kterých nechce mluvit. Na konci jednoho školního roku ho Hime pozve na letní festival. Satou doufá, že zde by mohla být konečně ta správná příležitost k vyřčení toho, co má na srdci. Těsně předtím, než se mu to povede, mu ale z ničeho nic Hime oznámí, že se musí spolu s dědečkem vrátit do krajiny, odkud přišla. Zklamaný Satou v noci nemůže usnout a z okna uvidí v dálce tajemné světlo, které mu připomene událost před deseti lety. Když k němu doběhne, Hime se s ním rozloučí se slovy, že je opravdová princezna a vrací se domů, aby se vdala. Satou je pochopitelně celým rychlým vývojem zaskočený, ale po chvilce váhání se rozhodne princeznu do světla následovat. Jaký osud ho v novém světě čeká? (TheDarKnig)


Související filmy

Episode 1

Aktualizace: 2024-1-14
Reklama:

Kekkon jubiwa monogatari ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kekkon jubiwa monogatari online
2




Vyzkoušejte: