Filmové informace

Nozomanu fuši no bókenša csfd

Nozomanu fuši no bókenša

seriál

Info
Japonsko, 2024, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)
Žánr
Animovaný - Akční - Dobrodružný - Fantasy
Režie
Noriaki Akitaja
Hrají
Rjóta SuzukiMikako KomacuSajumi SuzuširoIkumi HasegawaTakumu MijazonoŠin'ja TakahašiKendžiró AbekawaKósuke KiminaritaŠuntaró TakajamaJúki IšikariKóki Arai

Popis seriálu Nozomanu fuši no bókenša 2024

Rentt Faina je průměrný dobrodruh, který se už deset let nedokáže dostat z úrovně bronzového dobrodruha výše. V rámci dělení dobrodruhů je to druhá nejnižší úroveň a i kvůli tomu s ním nikdo nechce na lovu monster spolupracovat. Ačkoliv by si Rentt opravdu přál, aby se mu z této pozice podařilo vymanit, nemá na to prostě dostatek talentu. Jednoho dne nalezne v opuštěném labyrintu něco nečekaného. Jedna z jeho oblastí ještě nebyla zmapována a prozkoumána. S vyhlídkou zisku, který by mu mohl pomoct na cestě za jeho snem, se do proto ní vydá. Naneštěstí tam nalezne pouze legendární monstrum, draka, který ho vzápětí pozře. K Renttovu překvapení tato událost ale není konec všech jeho snů a nadějí, ale nový začátek. Probouzí se jako kostlivec, nejníže postavené monstrum. Monstra však mají schopnost evoluce pomocí absorbování magie dalších druhů monster. (TheDarKnig)


Související filmy

Nozomanu Fushi

Aktualizace: 2024-3-22
Reklama:

Nozomanu fuši no bókenša ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Nozomanu fuši no bókenša online
2




Vyzkoušejte: