Filmové informace

Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita. csfd

Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita.

seriál

Info
Japonsko, 2024, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)
Žánr
Animovaný - Dobrodružný - Fantasy
Režie
Šigejasu Jamauči
Hrají
Aina SuzukiMucumi TamuraAnna MugihoFumi HiranoHiroki JasumotoKenta MijakeKósuke ToriumiMarina InoueMasaki TerasomaŠun'iči TokiTaku Jaširo

Popis seriálu Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita. 2024

Děvčátko Ivy žije ve světě, který je definován schopností krotit příšery. Úroveň schopností je pevně daná podle počtu hvězd, které člověk má. V pěti letech Ivy zjistí, že se narodila bez hvězd. Protože něco takového podle pověr přináší neštěstí, zavrhnou ji i vlastní rodiče. Stále více času proto Ivy začne trávit v lese, kde se postupně učí, jak přežívat bez pomoci. Její jedinou přítelkyní je vesnická věštkyně, která ji nosí jídlo, elixíry i magické tašky. Ivy si vše, co zrovna nepotřebuje, schovává. Když věštkyně zemře, starosta vesnice rozhodne, že Ivy musí zemřít taky. Ivy tak nezbývá nic jiného než se navždy se svou rodnou vesnicí rozloučit a utéct do širého světa, kde se ji snad podaří přežít sběrem odpadků. (TheDarKnig)


Související filmy

Hitori no Tabi e

Aktualizace: 2024-3-17
Reklama:

Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita. ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita. online
3




Vyzkoušejte: