Filmové informace

Hraběnka z Hongkongu csfd

Hraběnka z Hongkongu

Info
Velká Británie - USA, 1967, 120 min (Alternativní 104 min)
Žánr
Komedie - Romantický
Režie
Charlie Chaplin
Hrají
Marlon BrandoSophia LorenSydney ChaplinTippi HedrenMargaret RutherfordGeraldine ChaplinCarol ClevelandCharlie ChaplinVictoria ChaplinJosephine ChaplinPaul Tamarin

Popis filmu Hraběnka z Hongkongu 1967

Poslední film Charlie Chaplina je rozkošná romantická komedie plná chytrých gagů, kterými se proslavil. Chaplin je tentokrát podepsán pod režií, scénářem i hudbou. Příběh filmu se točí kolem krásné ruské emigrantky, hraběnky Nataši (Sophia Loren), která byla proti své vůli přinucena k prostituci v Hong Kongu. Aby z něj unikla, skryje se v osobní kajutě bohatého Američana Ogdena (Marlon Brando) a jako černá pasažérka si vynucuje cestu do Ameriky. Ogden ale není z těch, kteří s sebou nechají manipulovat a hravě odolává útokům Natašina profesionálního šarmu. Otázkou je, jak dlouho? Vedle obou hvězd uvidíme ve filmu i řadu známých herců. Chaplinův syn Sydney hraje Brandova společníka na výletní plavbě. Tippi Hedren ztvárnila jeho ledově chladnou manželku. Patrick Cargill se představí jako příkladný komorník a Margaret Rutherford jako bláznivá stará dáma. Chaplin sám se objeví jako lodní stevard! Všudypřítomné gagy a ztřeštěné situace nezapřou Chaplinovu mistrnou ruku a jeho herci si je užívají s famózní lehkostí a grácií.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-10-12

Hraběnka z Hongkongu - Sophia Loren


Hraběnka z Hongkongu - Marlon Brando  Sophia Loren


Hraběnka z Hongkongu - Angela Scoular  Marlon Brando


Hraběnka z Hongkongu - Sophia Loren  Marlon Brando

Hraběnka z Hongkongu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Hraběnka z Hongkongu online
64





Vyzkoušejte: